DE STOELGANG VAN UW HUISDIER

De stoelgang is het proces waarbij de ontlasting het lichaam verlaat. Het is van belang dat de stoelgang regelmatig en natuurlijk verloopt. Daarnaast geven de stoelgang en de kwaliteit en kleur van de ontlasting waardevolle aanwijzingen over gezondheid en voeding. Bij een gezonde natuurlijke stoelgang heeft uw dier regelmatig en dagelijks ontlasting.

De darmen zijn het grootste immunologische orgaan van uw huisdier. Dat betekent dat zij voor een groot deel de afweercapaciteit en immuniteit van uw dier bepalen. Dieren met goed werkende en gezonde darmen, hebben een betere afweer en immuniteit!

LAXIERSALZ: VOOR EEN REGELMATIGE EN NATUURLIJKE STOELGANG

Laxiersalz is een aanvullend diervoeder. Laxiersalz bevordert een natuurlijke stoelgang, stimuleert de darmwerking en bevordert het samentrekken van de darmwand. Hierdoor wordt het voedsel beter gekneed en dus ook beter gemengd met verteringssappen. Dit zorgt er niet alleen voor dat de ontlasting zachter wordt, het zorgt ook dat de ontlasting veel makkelijker door de darmen gaat. Laxiersalz werkt reinigend en ontslakkend op de darmen.

In de klantenreacties kunt u lezen waarom andere klanten Laxiersalz hebben gekocht en wat hun ervaringen met deze formule zijn. De klantenreacties vindt u helemaal onderaan in deze tekst.

Als u nog vragen heeft, stuurt u ons dan een e-mail: info@huisdierendokter.nl


Bestel dit artikel Laxiersalz, 300 mg tabletten   90 tabletten € 21,60
Bestel dit artikel Laxiersalz, 300 mg tabletten 180 tabletten € 41,20

= Trade mark (merknaam)

Productinformatie Laxiersalz(etiket)

Laxiersalz is een aanvullend diervoeder. Laxiersalz is geschikt voor hond, kat en cavia van alle leeftijden, ook voor pups en kittens. Laxiersalz kan ook gegeven worden aan drachtige en zogende huisdieren.

Gewicht: Laxiersalz is verkrijgbaar in tabletten van 300 mg. De tabletten worden verpakt per 90 tabletten. Het netto gewicht van 90 tabletten is 27 gram.

Samenstelling Laxiersalz:

Natrium, Kalium, Magnesium, IJzer, Cloride, Fosfor, Zwavel, Prumnus domesta, Magnesiumstearaat. Toevoegingsmiddelen: Microcristalline cellulose, Crosslinked sodium carboxymethyl cellulose, Silicic acid. Analytische bestanddelen: ruwe as 3,1% ruw vet 0,2% ruw eiwit 1,5% ruwe celstof 7,7% Natrium 0,3%.

Producent: de tabletten worden geproduceerd door Novolumen te Montfoort. Novolumen produceert deze in opdracht van- en exclusief en uitsluitend voor de Huisdierendokter.

In onderstaande tabellen staat een advies. Het advies is gebaseerd op gemiddelden. Geadviseerd wordt om altijd te beginnen met deze aanbevolen hoeveelheid. Het kan echter zijn dat uw huisdier meer baat heeft bij een hogere/lagere dosering.

Gebruik Laxiersalz:

cavia: 2 maal daags 1/2 tablet
kleine hond of kat: tweemaal daags 1 tablet.
middelgrote hond: tweemaal daags 2 tabletten.
grote hond: tweemaal daags 3 tabletten.

 Productbeschrijving Laxiersalz

 Hoe geef ik een tablet aan mijn huisdier?

 
300 mg tablet
 


KLANTENREACTIES LAXIERSALZ (scrollen naar beneden)
obstipatie-hond Mail deze pagina    verstopping-hond Toevoegen aan je Favorieten    obstipatie-kat Print deze pagina