OORREINIGER VOOR HOND, KAT EN CAVIA.

Oorreiniger voor hond, kat en cavia

Oorreiniger druppels is een natuurzuivere oorreiniger met een zeer sterke werking voor de uitwendige verzorging van het oor. Dit is een 100% natuurproduct zonder alcohol, chemische of conserveringsmiddelen maar bevat o.a. Lavandula angustifolia oil en Mentha piperita oil.

Helpt goed bij onrustige, gevoelige of rode oren. Kan ook gebruikt worden als het oor onaangenaam ruikt.

Het is de mensheid al eeuwen bekend dat vele planten en kruiden een geneeskrachtige werking hebben. Helaas mogen we op grond van hetgeen is bepaald in de Europese verordening nr. 432/2012 betreffende gezondheidsclaims nog maar zeer weinig vermelden over de geneeskrachtige werking van de Oorreiniger druppels.

In de klantenreacties kunt u lezen waarom andere klanten Oorreiniger druppels hebben gekocht en wat hun ervaringen met deze formule zijn. De klantenreacties vindt u helemaal onderaan in deze tekst.

Als u nog vragen heeft, stuurt u ons dan een e-mail: info@huisdierendokter.nl

Bij ons betaalt u geen verzendkosten! Bestellingen die voor 15.30 uur geplaatst en betaald zijn via Ideal, worden dezelfde werkdag met track & trace verzonden.

Bestel dit artikel Oorreiniger druppels, 35 ml  € 11,70

35 ml = 700 druppels

Oorreiniger druppels is een veterinair verzorgingsproduct. Oorreiniger druppels is geschikt voor hond, kat en cavia van alle leeftijden, ook voor pups en kittens. Oorreiniger druppels kan ook gegeven worden aan drachtige en zogende huisdieren.

Samenstelling Oorreiniger druppels: Lavandula angustifolia oil, Mentha piperita oil, Citrus aurantifolia peel oil, polysorbate 80, water.

Gebruik Oorreiniger druppels: 1 à 2 x daags 3 druppels diep in de gehoorgang druppelen. Vervolgens van buiten de gehoorgang ca. 1 minuut van onderen naar boven masseren om oorsmeer en vuil op te lossen. Maak de uitwendige gehoorgang daarna schoon met en plukje watten. Oorreiniger druppels is door zijn effectieve werkwijze bijzonder voordelig in gebruik.

 Productbeschrijving Oorreiniger druppels

oorreiniger-druppels
 
Ooreiniger druppels
 


KLANTENREACTIES OORREINIGER DRUPPELS (scrollen naar beneden)