OORREINIGER VOOR HOND, KAT EN CAVIA.

Oorreiniger druppels is een natuurzuivere oorreiniger met een zeer sterke werking voor de uitwendige verzorging van het oor. Dit is een 100% natuurproduct zonder alcohol, chemische of conserveringsmiddelen maar bevat o.a. Lavandula angustifolia oil en Mentha piperita oil.

Helpt goed bij onrustige, gevoelige of rode oren. Kan ook gebruikt worden als het oor onaangenaam ruikt.

Het is de mensheid al eeuwen bekend dat vele planten en kruiden een geneeskrachtige werking hebben. Helaas mogen we op grond van hetgeen is bepaald in de Europese verordening betreffende gezondheidsclaims nog maar zeer weinig vermelden over de werking van oorreiniger druppels.

In de klantenreacties kunt u lezen waarom andere klanten Oorreiniger druppels hebben gekocht en wat hun ervaringen met deze formule zijn. De klantenreacties vindt u helemaal onderaan in deze tekst.

Als u nog vragen heeft, stuurt u ons dan een e-mail: info@huisdierendokter.nl

Bestellingen die voor 15.15 uur geplaatst en betaald zijn via Ideal, worden dezelfde werkdag met track & trace verzonden.

Bestel dit artikel Oorreiniger druppels, 35 ml  € 11,70

35 ml = 700 druppels

Oorreiniger druppels is een veterinair verzorgingsproduct. Voor honden, katten, cavia's en andere kleine huisdieren van alle leeftijden, inclusief pups, kittens, drachtige en zogende huisdieren. De kruiden kunnen over een langere periode worden ingezet, er zijn geen bijwerkingen bekend. De formule mag worden ingezet samen met medicatie van uw dierenarts, andere Chinese kruiden of homeopathie.

Samenstelling Oorreiniger druppels: Lavandula angustifolia oil, Mentha piperita oil, Citrus aurantifolia peel oil, polysorbate 80, water.

Dosering Oorreiniger druppels: 1 à 2 x daags 3 druppels diep in de gehoorgang druppelen. Vervolgens van buiten de gehoorgang ca. 1 minuut van onderen naar boven masseren om oorsmeer en vuil op te lossen. Maak de uitwendige gehoorgang daarna schoon met en plukje watten. Oorreiniger druppels is door zijn effectieve werkwijze bijzonder voordelig in gebruik.

Resultaat: 1 - 4 dagen.

Onderhoudsdosering of preventieve dosering: 50% van de normale dosering.

oorreiniger-druppels
 
Ooreiniger druppels
 


KLANTENREACTIES OORREINIGER DRUPPELS (scrollen naar beneden)