Oormijt bij de hond (niet geschikt voor de kat).

Oormijt bij honden is een veel voorkomend probleem. Oormijten leven in het oorkanaal van uw hond en voeden zich daar met huidschilfers. Zij veroorzaken de vorming van grote hoeveelheden donker-roodbruine tot zwarte was in het oor. Uw hond kan hierdoor heftig gaan schudden met de kop of aan het oor gaan krabben.

De oormijt druppels:

  • kan gebruikt worden bij symptomen van oormijt;
  • maakt het oor minder aantrekkelijk voor oormijt.
  • zorgt voor een ongewenste leefomgeving in het oor voor de oormijt.
  • bevat kruiden waar oormijt niet van houdt.
  • verdrijft(schrikt af) de oormijt.
  • het "uitwendige skelet" van de oormijt wordt aangetast.

Het is de mensheid al eeuwen bekend dat vele planten en kruiden een geneeskrachtige werking hebben. Helaas mogen we op grond van hetgeen is bepaald in de Europese verordening betreffende gezondheidsclaims nog maar zeer weinig vermelden over de werking van oormijt druppels.

In de klantenreacties kunt u lezen waarom andere klanten Oormijt druppels hebben gekocht en wat hun ervaringen met deze formule zijn. De klantenreacties vindt u helemaal onderaan in deze tekst.

Als u nog vragen heeft, stuurt u ons dan een e-mail: info@huisdierendokter.nl

Bestellingen die voor 15.15 uur geplaatst en betaald zijn via Ideal, worden dezelfde werkdag met track & trace verzonden.

Bestel dit artikel Oormijt druppels, 35 ml  € 12,60

35 ml = 700 druppels

Oormijt druppels is een veterinair verzorgingsproduct. Voor honden, cavia's en andere kleine huisdieren van alle leeftijden, inclusief pups, drachtige en zogende huisdieren. De kruiden kunnen over een langere periode worden ingezet, er zijn geen bijwerkingen bekend. De formule mag worden ingezet samen met medicatie van uw dierenarts, andere Chinese kruiden of homeopathie.

Samenstelling Oormijt druppels: Melaleuca alternifolia leaf oil, Lavandula angustifolia oil, Mentha piperita oil, Citrus aurantifolia peel oil, polysorbate 80, water.

Dosering Oormijt druppels: 4 x daags 6 druppels in het oor. Vervolgens masseert u de gehoorgang van buitenaf, doet u dit ongeveer 1 minuut, masseer hierbij van onder naar boven. Hierna moet de uitwendige gehoorgang schoongemaakt worden met een plukje watten.

Resultaat: 2 - 7 dagen.

Oormijt druppels
 
oormijt
Oormijt druppels
 
OormijtKLANTENREACTIES OORMIJT DRUPPELS (scrollen naar beneden)