KLANTENREACTIES HUISDIERENDOKTER.NL


Uit de Enquête komt regelmatig naar voren dat potentiële klanten graag klantenreacties zouden willen lezen. Hieraan voldoen wij graag. Persoonlijk word ik elke keer weer vrolijk van de veel al positieve reacties.


Gegarandeerd echte reviews

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten ervaringen van andere klanten kunnen lezen. Het product staat hierbij centraal. Op onze website vindt u daarom reviews per product.

Hoe garanderen wij de echtheid van de reviews?

Elke klant krijgt vier weken na aankoop per mail een vragenlijst toegestuurd met de volgende vragen:

1. Soort huisdier? Wat is zijn leeftijd en gewicht?
2. Waarom heeft u dit product gekocht?
3. Wat zijn uw ervaringen?
4. Zou u het aanbevelen voor anderen?

De vragenlijsten die verzonden worden zijn rechtstreeks gekoppeld aan bestellingen in onze database. De klant ontvangt de vragenlijst altijd op het mailadres waarvan de bestelling is geplaatst. De ingevulde reacties kunnen ook alleen vanaf dit mailadres beantwoord worden. Ingevulde reacties komen niet in onze mailbox binnen, deze komen binnen in een speciale beschermde omgeving in onze database. Door deze werkwijze kunnen wij voor 100% instaan voor de authenticiteit van de reacties.

Wij werken regelmatig de ontvangen reacties bij en plaatsen dan zelf een selectie van reacties waarvan wij denken dat ze nuttig (kunnen) zijn voor anderen. Dit betekent dat kritische reacties ook worden vermeld als deze nuttige informatie bevatten voor andere klanten. Reacties met ‘onfatsoenlijk taalgebruik’ worden nooit geplaatst.