POLYGONI: FORMULE BIJ KAALHEID BIJ HOND, KAT EN CAVIA.


Volgens de Chinese geneeskunde is het haar de spiegel van de energie van nier, lever en milt.

Anders gezegd, wanneer het haar glanzend en levenskrachtig is, betekent dit dat die organen in een gezonde toestand verkeren. Doffe haren, vroegtijdig grijze haren of haaruitval daarentegen, verraden een onvoldoende organische werking van deze, in het bijzonder een onvoldoende werking van de nieren. Een dergelijk verschijnsel vindt doorgaans zijn oorsprong in angst en stress.

Een recent klinische studie uitgevoerd in Shanghai heeft uitgewezen dat de Chinese kruiden direct werken op de nier, lever en milt, waardoor een goed resultaat wordt gerealiseerd bij de behandeling van kaalheid en haaruitval.

Het is de mensheid al eeuwen bekend dat vele planten en kruiden een geneeskrachtige werking hebben. Helaas mogen we op grond van hetgeen is bepaald in de Europese verordening betreffende gezondheidsclaims nog maar zeer weinig vermelden over de werking van Polygoni.

In de klantenreacties kunt u lezen waarom andere klanten Polygoni hebben gekocht en wat hun ervaringen met deze formule zijn. De klantenreacties vindt u helemaal onderaan in deze tekst.

Als u nog vragen heeft, stuurt u ons dan een e-mail: info@huisdierendokter.nl

Bestellingen die voor 15.15 uur geplaatst en betaald zijn via Ideal, worden dezelfde werkdag met track & trace verzonden.

Bestel dit artikel Polygoni, 90 tabl. 1200 mg  € 34,60

Polygoni = Trade mark (merknaam)

Polygoni is een aanvullend diervoeder op basis van Chinese kruiden. Voor honden, katten, cavia's en andere kleine huisdieren van alle leeftijden, inclusief pups, kittens, drachtige en zogende huisdieren. De kruiden kunnen over een langere periode worden ingezet, er zijn geen bijwerkingen bekend. De formule mag worden ingezet samen met medicatie van uw dierenarts, andere Chinese kruiden of homeopathie.

Samenstelling Polygoni: Prunus persica, Rheum palmatum, Angelica chinensis, Notopterygium incisum. Toevoeging: plantaardige Sunflower en Leucine. Analytische bestanddelen: ruwe as 3,0% ruw vet 0,2% ruw eiwit 1,1% ruwe celstof 8,0% Natrium 0,4%.

Dosering hond en kat
 
tot   5 kg
   2 x daags 0,25 tablet 1200 mg
tot 10 kg
   2 x daags 0,5 tablet 1200 mg
tot 20 kg
   2 x daags 1 tablet 1200 mg
tot 30 kg
   2 x daags 1,5 tablet 1200 mg
tot 40 kg
   2 x daags 2 tabletten 1200 mg
tot 50 kg
   2 x daags 2,5 tablet 1200 mg
>   50 kg
   2 x daags 3 tabletten 1200 mg

Knaagdieren zijn herbivoren (planteneters) en hebben een andere spijsvertering als carnivoren (vleeseters). We adviseren daarom bij knaagdieren in verhouding een hogere dosering als bij honden en katten.

Gebruik cavia, hamster en overige knaagdieren
 
2 x daags
0,25 tablet 1200 mg

Resultaat: 2 - 3 weken.

Onderhoudsdosering of preventieve dosering: 50% van de normale dosering.

1200 mg tablet
   
1200 mg tablet
   


KLANTENREACTIES POLYGONI (scrollen naar beneden)