DEMODEX OIL EN IMMUNITY COMPLEX (BESTELLEN EN KLANTENREACTIES ) VOOR UW HOND.

Demodex Oil bestaat uit een zorgvuldig samengestelde mix van krachtige essentiële oliën. Demodex Oil is uitsluitend geschikt voor honden. Het is een veterinair verzorgingsproduct bestemd voor uitwendig gebruik.

We adviseren om naast de Demodex Oil ook onze Immunity Complex te geven aan uw hond. Immunity Complex is een aanvullend diervoeder dat bestaat uit krachtige en hoogwaardige mineralen, sporenelementen, aminozuren en enzymen.

De combinatie van demodex oil en Immunity Complex:

  • kunnen gebruikt worden bij symptomen van de demodexmijt;
  • ondersteunt en stimuleert het immuunsysteem;
  • het activeert en bevordert het afweersysteem.

Het is de mensheid al eeuwen bekend dat vele planten en kruiden een geneeskrachtige werking hebben. Helaas mogen we op grond van hetgeen is bepaald in de Europese verordening betreffende gezondheidsclaims nog maar zeer weinig vermelden over de werking van Demodex Oil en Immunity Complex.

In de klantenreacties kunt u lezen waarom andere klanten Demodex Oil of Immunity Complex hebben gekocht en wat hun ervaringen met deze producten zijn. De klantenreacties vindt u helemaal onderaan in deze tekst.

Als u nog vragen heeft, stuurt u ons dan een e-mail: info@huisdierendokter.nl

Bestellingen die voor 15.15 uur geplaatst en betaald zijn via Ideal, worden dezelfde werkdag met track & trace verzonden.

Bestel dit artikel Demodex Oil, 220 ml  € 49,40
Bestel dit artikel Immunity Complex, 35 ml  € 17,50
Bestel dit artikel Immunity Complex, 100 ml  € 42,50

Demodex Oil & Immunity Complex = Trade mark (merknaam)

Demodex Oil is een veterinair verzorgingsproduct. Voor honden van alle leeftijden, inclusief pups, drachtige en zogende huisdieren. De kruiden kunnen over een langere periode worden ingezet, er zijn geen bijwerkingen bekend. De formule mag worden ingezet samen met medicatie van uw dierenarts, andere Chinese kruiden of homeopathie.

Samenstelling Demodex Oil: Melaleuca alternifolia leaf oil, Pinus sylvestris leaf oil, Lavandula angustifolia oil, Mentha piperita oil, Eucalyptus globulus leaf oil, Citrus aurantifolia peel oil, Sunflower seed acid.

Dosering Demodex Oil: breng tweemaal daags een dun laagje Demodex Oil aan op de aangedane huid en masseer dit zachtjes in. Het kan echter zijn dat uw hond meer baat heeft bij een vaker insmeren.


Immunity Complex is een aanvullend diervoeder. Voor honden, katten, cavia's en andere kleine huisdieren van alle leeftijden, inclusief pups, kittens, drachtige en zogende huisdieren. Immunity Complex kan over een langere periode worden ingezet, er zijn geen bijwerkingen bekend. De formule mag worden ingezet samen met medicatie van uw dierenarts, andere Chinese kruiden of homeopathie.

Samenstelling Immunity Complex: Liquid seaweed. Trace elements: Calcium, Copper, Iron, Magenese, Poassium, Zinc.

Dosering Immunity Complex: De aanbevolen hoeveelheid Immunity Complex mengen met water, 1 deel Immunity Complex en 20 delen water, en in de mond spuiten met een pipet of spuitje. Het mag ook door het voedsel. Als het dier het compleet oplikt mag het ook met een beetje karnemelk/ kattenmelk gemengd worden(1:20).

Het wordt aangeraden om een flesje (35 ml) compleet op te maken, zodat een uitstekende natuurlijke weerstand wordt verkregen.

Hond: 6 druppels per dag.

Resultaat: 2 - 4 weken.

Demodex oil
 
Immunity Complex
Demodex oil
 
Immunity ComplexKLANTENREACTIES DEMODEX OIL (scrollen naar beneden)

KLANTENREACTIES IMMUNITY COMPLEX (scrollen naar beneden)