DEMODEX OIL (BESTELLEN EN DE KLANTENREACTIES ) VOOR UW HOND

Demodex Oil bestaat uit een zorgvuldig samengestelde mix van krachtige essentiële oliën. Demodex Oil is uitsluitend geschikt voor honden. Het is een veterinair verzorgingsproduct bestemd voor uitwendig gebruik.

We adviseren om naast de Demodex Oil ook onze Immunity Complex te geven aan uw hond. Immunity Complex is een aanvullend diervoeder dat bestaat uit krachtige en hoogwaardige mineralen, sporenelementen, aminozuren en enzymen. Immunity Complex heeft een tweeledige werking:

  • 1. het ondersteunt en stimuleert het immuunsysteem; en
  • 2. het activeert en bevordert Immunity Complex het afweersysteem.

Het is de mensheid al eeuwen bekend dat vele planten en kruiden een geneeskrachtige werking hebben. Helaas mogen we op grond van hetgeen is bepaald in de Europese verordening nr. 432/2012 betreffende gezondheidsclaims nog maar zeer weinig vermelden over de geneeskrachtige werking van de kruiden in Demodex oil en Immunity Complex.

In de klantenreacties kunt u lezen waarom andere klanten Demodex Oil of Immunity Complex hebben gekocht en wat hun ervaringen met deze producten zijn. De klantenreacties vindt u helemaal onderaan in deze tekst.

Als u nog vragen heeft, stuurt u ons dan een e-mail: info@huisdierendokter.nl

Bij ons betaalt u geen verzendkosten! Bestellingen die voor 15.30 uur geplaatst en betaald zijn via Ideal, worden dezelfde werkdag met track & trace verzonden.

Bestel dit artikel Demodex Oil, 220 ml  € 49,40
Bestel dit artikel Immunity Complex, 35 ml  € 17,50
Bestel dit artikel Immunity Complex, 100 ml  € 42,50

Demodex Oil & Immunity Complex = Trade mark (merknaam)

Demodex Oil is een veterinair verzorgingsproduct. Demodex Oil is geschikt voor honden van alle leeftijden, ook voor pups. Demodex Oil kan ook gegeven worden aan drachtige en zogende honden.

Samenstelling Demodex Oil: Melaleuca alternifolia leaf oil, Pinus sylvestris leaf oil, Lavandula angustifolia oil, Mentha piperita oil, Eucalyptus globulus leaf oil, Citrus aurantifolia peel oil, Sunflower seed acid.

Gebruik Demodex Oil: breng tweemaal daags een dun laagje Demodex Oil aan op de aangedane huid en masseer dit zachtjes in. Het kan echter zijn dat uw hond meer baat heeft bij een vaker insmeren.


Immunity Complex is een aanvullend diervoeder. Immunity Complex is geschikt voor uw hond van alle leeftijden, ook voor pups. Immunity Complex kan ook gegeven worden aan drachtige en zogende honden.

Samenstelling Immunity Complex: Liquid seaweed. Trace elements: Calcium, Copper, Iron, Magenese, Poassium, Zinc.

Gebruik Immunity Complex: Meng de aanbevolen hoeveelheid Immunity Complex mengen met bronwater en spuit dit in de mond met een pipet of spuitje. Als uw hond het compleet oplikt mag het ook met een beetje karnemelk gemengd worden. Immunity Complex heeft een zeer sterke smaak, geeft u dit daarom nooit onverdund aan uw hond. Het wordt aangeraden om een flesje (35 ml) compleet op te maken, zodat een uitstekende natuurlijke weerstand wordt verkregen.

Hond: 6 druppels per dag.

Demodex oil
 
Immunity Complex
Demodex oil
 
Immunity Complex

 Productbeschrijving Demodex Oil

 Productbeschrijving Immunity ComplexKLANTENREACTIES DEMODEX OIL (scrollen naar beneden)

KLANTENREACTIES IMMUNITY COMPLEX (scrollen naar beneden)