ENZYMEN COMPLEX EN XANTHIUM VOOR HOND, KAT EN CAVIA.

Enzymen Complex en Xanthium bestaan uit een zorgvuldig samengestelde mix van Chinese kruiden. U kunt uw huisdier heel goed de combinatie Enzymen Complex en Xanthium geven.

Enzymen Complex stimuleert en bevordert een goede werking van het afweersysteem en helpt in situaties zoals bijvoorbeeld als er pollen in de lucht zijn.

De combinatie Enzymen Complex en Xanthium kan heel goed gecombineerd worden met één van onze reinigingskuren. Een reinigingskuur stimuleert de afvoer van opgehoopte vervuiling uit het lichaam. Zie reinigingskuur voor meer informatie over onze reinigingskuren.

Het is de mensheid al eeuwen bekend dat vele planten en kruiden een geneeskrachtige werking hebben. Helaas mogen we op grond van hetgeen is bepaald in de Europese verordening nr. 432/2012 betreffende gezondheidsclaims nog maar zeer weinig vermelden over de geneeskrachtige werking van de kruiden in Enzymen Complex en Xanthium.

In de klantenreacties kunt u lezen waarom andere klanten Enzymen Complex en/of Xanthium hebben gekocht en wat hun ervaringen met deze formules zijn. De klantenreacties vindt u helemaal onderaan in deze tekst.

Als u nog vragen heeft, stuurt u ons dan een e-mail: info@huisdierendokter.nl

Bij ons betaalt u geen verzendkosten! Bestellingen die voor 15.30 uur geplaatst en betaald zijn via Ideal, worden dezelfde werkdag met track & trace verzonden.

Bestel dit artikel Enzymen Complex, 90 tabl. 300 mg  € 23,70
Bestel dit artikel Enzymen Complex, 90 tabl. 1200 mg  € 34,80
Bestel dit artikel Xanthium, 90 tabl. 300 mg  € 23,80
Bestel dit artikel Xanthium, 90 tabl. 1200 mg  € 34,70
Bestel dit artikel Reinigungskur Type 1, 90 tabl.  € 32,10
Bestel dit artikel Reinigungskur Type 2, 180 tabl.  € 34,20

Enzymen Complex & Xanthium = Trade mark (merknaam)

Enzymen Complex/ Xanthium is een aanvullend diervoeder op basis van Chinese kruiden. Enzymen Complex/ Xanthium is geschikt voor hond en kat van alle leeftijden, ook voor pups en kittens. Enzymen Complex/ Xanthium kan ook gegeven worden aan drachtige en zogende huisdieren.

Samenstelling Enzymen Complex: Arnebia euchroma, Rubia cordifolia, Eclipta alba, Cicada moulting. Toevoegingsmiddelen: Microcristalline cellulose, Crosslinked sodium carboxymethyl cellulose, Silicic acid. Analytische bestanddelen: ruwe as 3,0% ruw vet 0,2% ruw eiwit 1,1% ruwe celstof 8,0% Natrium 0,4%.

Samenstelling Xanthium: Schisandra chinensis, Bupleurum chinense, Ledebouriella divaricata, Prunus mume, Glycyrrhiza uralensis. Toevoegingsmiddelen: Microcristalline cellulose, Crosslinked sodium carboxymethyl cellulose, Silicic acid. Analytische bestanddelen: Analytische bestanddelen: ruwe as 3,0% ruw vet 0,2% ruw eiwit 1,1% ruwe celstof 8,0% Natrium 0,4%.

In onderstaande tabellen staat een advies. Het advies is gebaseerd op gemiddelden. Geadviseerd wordt om altijd te beginnen met deze aanbevolen hoeveelheid. Het kan echter zijn dat uw dier meer baat heeft bij een hogere/lagere dosering.

Let op: de bovenste tabel betreft advies voor hond en kat. De onderste tabel betreft advies voor een cavia. De hoeveelheid voor een cavia is in verhouding hoger dan voor kat of hond.

Enzymen Complex/ Xanthium hond en kat
Gewicht
Hoeveelheid
 
tot   5 kg
   2 x daags 1 tablet 300 mg
tot 10 kg
   2 x daags 0,5 tablet 1200 mg
tot 20 kg
   2 x daags 1 tablet 1200 mg
tot 30 kg
   2 x daags 1,5 tablet 1200 mg
tot 40 kg
   2 x daags 2 tabletten 1200 mg
tot 50 kg
   2 x daags 2,5 tablet 1200 mg
>   50 kg
   2 x daags 3 tabletten 1200 mg

Gebruik cavia, hamster en overige knaagdieren
 
2 x daags
1 tablet 300 mg

 Productbeschrijving Enzymen Complex

 Productbeschrijving Xanthium

 Hoe geef ik een tablet aan mijn huisdier?

1200 mg tablet
   
1200 mg tablet
   


KLANTENREACTIES ENZYMEN COMPLEX (scrollen naar beneden)

KLANTENREACTIES XANTHIUM (scrollen naar beneden)