DE STOELGANG BIJ HOND, KAT EN CAVIA.

De stoelgang is het proces waarbij de ontlasting het lichaam verlaat. Het is van belang dat de stoelgang regelmatig en natuurlijk verloopt. Daarnaast geven de stoelgang en de kwaliteit en kleur van de ontlasting waardevolle aanwijzingen over gezondheid en voeding. Bij een gezonde natuurlijke stoelgang heeft uw dier regelmatig en dagelijks ontlasting.

De darmen zijn het grootste immunologische orgaan van uw huisdier. Dat betekent dat zij voor een groot deel de afweercapaciteit en immuniteit van uw dier bepalen. Dieren met goed werkende en gezonde darmen, hebben een betere afweer en immuniteit!

LAXIERSALZ: VOOR EEN REGELMATIGE EN NATUURLIJKE STOELGANG

Laxiersalz is een aanvullend diervoeder. Laxiersalz bevordert een natuurlijke stoelgang, stimuleert de darmwerking en bevordert het samentrekken van de darmwand. Hierdoor wordt het voedsel beter gekneed en dus ook beter gemengd met verteringssappen. Dit zorgt er niet alleen voor dat de ontlasting zachter wordt, het zorgt ook dat de ontlasting veel makkelijker door de darmen gaat. Laxiersalz werkt reinigend en ontslakkend op de darmen.

Het is de mensheid al eeuwen bekend dat vele planten en kruiden een geneeskrachtige werking hebben. Helaas mogen we op grond van hetgeen is bepaald in de Europese verordening betreffende gezondheidsclaims nog maar zeer weinig vermelden over de werking van Laxiersalz.

In de klantenreacties kunt u lezen waarom andere klanten Laxiersalz hebben gekocht en wat hun ervaringen met deze formule zijn. De klantenreacties vindt u helemaal onderaan in deze tekst.

Als u nog vragen heeft, stuurt u ons dan een e-mail: info@huisdierendokter.nl

Bestellingen die voor 15.15 uur geplaatst en betaald zijn via Ideal, worden dezelfde werkdag met track & trace verzonden.

Bestel dit artikel Laxiersalz, 90 tabl. 300 mg  € 24,80
Bestel dit artikel Laxiersalz, 180 tabl. 300 mg  € 46,20

Laxiersalz = Trade mark (merknaam)

Laxiersalz is een aanvullend diervoeder. Voor honden, katten, cavia's en andere kleine huisdieren van alle leeftijden, inclusief pups, kittens, drachtige en zogende huisdieren. De kruiden kunnen over een langere periode worden ingezet, er zijn geen bijwerkingen bekend. De formule mag worden ingezet samen met medicatie van uw dierenarts, andere Chinese kruiden of homeopathie.

Samenstelling Laxiersalz: Ferrum phosphoricum, Kalium chloratum, Magnesium phosphoricum, Natrium chloratum en Natrium sulfuricum. Toevoegingsmiddelen: Microcristalline cellulose, Crosslinked sodium carboxymethyl cellulose, Silicic acid. Analytische bestanddelen: ruwe as 3,1% ruw vet 0,2% ruw eiwit 1,5% ruwe celstof 7,7% Natrium 0,3%.

Dosering Laxiersalz: eventueel oplossen in water en mengen met voedsel.

cavia: 2 maal daags 1/2 tablet
kleine hond of kat: tweemaal daags 1 tablet.
middelgrote hond: tweemaal daags 2 tabletten.
grote hond: tweemaal daags 3 tabletten.

Resultaat: 3 - 7 dagen.

Onderhoudsdosering of preventieve dosering: 50% van de normale dosering.

   
300 mg tablet
   


KLANTENREACTIES LAXIERSALZ (scrollen naar beneden)