SCHILDKLIER BIJ DE KAT

De schildklier is een klein orgaan. De schildklier bevindt zich vlak onder het strottenhoofd. Het zit links en rechts van de luchtpijp ligt en wordt door een smal middenstuk verbonden.

De schildklier is verantwoordelijk voor de aanmaak van hormonen die van belang zijn bij een goede stofwisseling. De schildklierhormonen heten T3 en T4 en zijn zeer belangrijk in het proces van de stofwisseling.

- T4 komt in het bloed en is gebonden aan eiwitten. T4 heeft geen actieve rol, T4 wordt pas actief als het wordt omgezet in T3.

- T3 is het actieve schildklierhormoon. Het heeft effect op een aantal organen en processen in het lichaam, zoals stofwisseling, energieverbruik en groei.

De hypofyse is een kleine klier in de hersenen. De hypofyse heeft een belangrijke functie in het hormonale stelsel. Zo maakt de hypofyse verschillende hormonen aan. De hormonen die de hypofyse aanmaakt, produceren of sturen op hun beurt weer andere hormonen aan. Zo maakt de hypofyse het hormoon TSH aan. TSH geeft de schildklier als het ware opdracht om de juiste hoeveelheid schildklierhormonen te produceren.

SWS: GOED VOOR DE SCHILDKLIER VAN DE KAT

SWS bestaat uit een mix van hoogwaardige celzouten. SWS ondersteunt de schildklier en levert een bijdrage aan een normale werking van de schilklier. Het Jodium in de SWS draagt bij tot een normale productie van schildklierhormonen en tot een normale werking van de schildklier.

In de klantenreacties kunt u lezen waarom andere klanten SWS hebben gekocht en wat hun ervaringen met deze producten zijn. De klantenreacties vindt u helemaal onderaan in deze tekst.

Als u nog vragen heeft, stuurt u ons dan een e-mail: info@huisdierendokter.nl


Bestel dit artikel SWS, 300 mg tabletten   90 tabletten € 19,90
Bestel dit artikel SWS, 300 mg tabletten 180 tabletten € 37,50

= Trade mark (merknaam)

Samenstelling SWS: Kalium, Bromide, Jodium.

SWS is geschikt voor katten van alle leeftijden dus ook voor kittens. SWS kan ook gegeven worden aan drachtige en zogende katten.

Onderstaand advies is gebaseerd op gemiddelden. Geadviseerd wordt om altijd te beginnen met deze aanbevolen hoeveelheid. Het kan echter zijn dat uw kat meer baat heeft bij een hogere/lagere hoeveelheid.

kleine kat: tweemaal daags 1 tablet.
grote kat: tweemaal daags 2 tabletten.

 Productbeschrijving SWS

 Hoe geef ik een tablet aan mijn huisdier?

 
300 mg tablet
 


KLANTENREACTIES SWS TABLETTEN (scrollen naar beneden)

schildklier-kat Mail deze pagina    schildklier-kat Toevoegen aan je Favorieten    schildklier-kat Print deze pagina