BURSI-FIT VOOR HOND EN KAT

Bursi-Fit is een aanvullend diervoeder speciaal voor de slijmbeurs.

Het is de mensheid al eeuwen bekend dat vele planten en kruiden een geneeskrachtige werking hebben. Helaas mogen we op grond van hetgeen is bepaald in de Europese verordening nr. 432/2012 betreffende gezondheidsclaims nog maar zeer weinig vermelden over de geneeskrachtige werking van de kruiden in Bursi-Fit.

In de klantenreacties kunt u lezen waarom andere klanten Bursi-Fit hebben gekocht en wat hun ervaringen met deze formule zijn. De klantenreacties vindt u helemaal onderaan in deze tekst.

Als u nog vragen heeft, stuurt u ons dan een e-mail: info@huisdierendokter.nl

Bij ons betaalt u geen verzendkosten! Bestellingen die voor 15.30 uur geplaatst en betaald zijn via Ideal, worden dezelfde werkdag met track & trace verzonden.

Bestel dit artikel Bursi-Fit, 90 tabl. 300 mg  € 26,10

Bursi-Fit = Trade mark (merknaam)

Bursi-Fit is een aanvullend diervoeder. Bursi-Fit is geschikt voor hond, kat en cavia van alle leeftijden, ook voor pups en kittens. Bursi-Fit kan ook gegeven worden aan drachtige en zogende huisdieren.

Samenstelling Bursi-Fit: Natrium phosphoricum, Calcium fluoratum, Kalium phosphoricum en Kalium sulfuricum. Toevoegingsmiddelen: Microcristalline cellulose, Crosslinked sodium carboxymethyl cellulose, Silicic acid. Analytische bestanddelen: ruwe as 3,1% ruw vet 0,2% ruw eiwit 1,5% ruwe celstof 7,7% Natrium 0,3%.

In onderstaande tabellen staat een advies. Het advies is gebaseerd op gemiddelden. Geadviseerd wordt om altijd te beginnen met deze aanbevolen hoeveelheid. Het kan echter zijn dat uw dier meer baat heeft bij een hogere/lagere dosering.

Gebruik Bursi-Fit: eventueel oplossen in water en mengen met voedsel.

cavia: 2 maal daags 1/2 tablet
kleine hond of kat: tweemaal daags 1 tablet.
middelgrote hond: tweemaal daags 2 tabletten.
grote hond: tweemaal daags 3 tabletten.

 Productbeschrijving Bursi-Fit

 Hoe geef ik een tablet aan mijn huisdier?

   
300 mg tablet
   


KLANTENREACTIES BURSI-FIT (scrollen naar beneden)