BURSI-FIT VOOR HOND EN KAT

Bursi-Fit is een aanvullend diervoeder.

In de klantenreacties kunt u lezen waarom andere klanten Bursi-Fit hebben gekocht en wat hun ervaringen met deze formule zijn. De klantenreacties vindt u helemaal onderaan in deze tekst.

Als u nog vragen heeft, stuurt u ons dan een e-mail: info@huisdierendokter.nl


Bestel dit artikel Bursi-Fit™, 300 mg tabletten   90 tabletten € 21,90
Bestel dit artikel Bursi-Fit™, 300 mg tabletten 180 tabletten € 41,70

= Trade mark (merknaam)

Productinformatie Bursi-Fit(etiket)

Bursi-Fit is een aanvullend diervoeder. Bursi-Fit is geschikt voor hond, kat en cavia van alle leeftijden, ook voor pups en kittens. Bursi-Fit kan ook gegeven worden aan drachtige en zogende huisdieren.

Gewicht: Bursi-Fit is verkrijgbaar in tabletten van 300 mg. De tabletten worden verpakt per 90 tabletten. Het netto gewicht van 90 tabletten is 27 gram.

Samenstelling Bursi-Fit:

Calcium, Silicium, Fluor, Magnesiumstearaat. Toevoegingsmiddelen: Microcristalline cellulose, Crosslinked sodium carboxymethyl cellulose, Silicic acid. Analytische bestanddelen: ruwe as 3,1% ruw vet 0,2% ruw eiwit 1,5% ruwe celstof 7,7% Natrium 0,3%.

Producent: de tabletten worden geproduceerd door Novolumen te Montfoort. Novolumen produceert deze in opdracht van- en exclusief en uitsluitend voor de Huisdierendokter.

In onderstaande tabellen staat een advies. Het advies is gebaseerd op gemiddelden. Geadviseerd wordt om altijd te beginnen met deze aanbevolen hoeveelheid. Het kan echter zijn dat uw dier meer baat heeft bij een hogere/lagere dosering.

Gebruik Bursi-Fit:

cavia: 2 maal daags 1/2 tablet
kleine hond of kat: tweemaal daags 1 tablet.
middelgrote hond: tweemaal daags 2 tabletten.
grote hond: tweemaal daags 3 tabletten.

 Productbeschrijving Bursi-Fit

 Hoe geef ik een tablet aan mijn huisdier?

 
300 mg tablet
 


KLANTENREACTIES BURSI-FIT (scrollen naar beneden)

bursitis-hond Mail deze pagina    slijmbeurs-hond Toevoegen aan je Favorieten    slijmbeurs-ontsteking Print deze pagina