GEPRIKKELDE, RODE of BRANDERIGE OGEN BIJ HOND, KAT EN CAVIA.

Oogklachten bij hond, kat en cavia.

Wanneer uw huisdier last heeft van geprikkelde, rode of branderige ogen, dan kunt u colloïdaal zilver oogdruppels inzetten. Colloïdaal zilver oogdruppels bestaan uit hoogwaardig colloïdaal zilver. Doordat colloïdaal zilver een antibacteriële werking heeft, werken de druppels snel en effectief.

Het is de mensheid al eeuwen bekend dat vele planten en kruiden een geneeskrachtige werking hebben. Helaas mogen we op grond van hetgeen is bepaald in de Europese verordening nr. 432/2012 betreffende gezondheidsclaims nog maar zeer weinig vermelden over de geneeskrachtige werking van de oogdruppels.

In de klantenreacties kunt u lezen waarom andere klanten de oogdruppels hebben gekocht en wat hun ervaringen met deze formule zijn. De klantenreacties vindt u helemaal onderaan in deze tekst.

Als u nog vragen heeft, stuurt u ons dan een e-mail: info@huisdierendokter.nl

Bij ons betaalt u geen verzendkosten! Bestellingen die voor 15.30 uur geplaatst en betaald zijn via Ideal, worden dezelfde werkdag met track & trace verzonden.

Bestel dit artikel Colloïdaal zilver oogdruppels, 35 ml  € 19,50

35 ml = 700 druppels

Colloïdaal zilver oogdruppels is een veterinair verzorgingsproduct. Colloïdaal zilver oogdruppels is geschikt voor hond, kat en cavia van alle leeftijden, ook voor pups en kittens. Colloïdaal zilver oogdruppels kan ook gegeven worden aan drachtige en zogende huisdieren.

Samenstelling Colloïdaal zilver oogdruppels: Colloïdaal zilver 20 ppm en gedestilleerd water.

Gebruik Colloïdaal zilver oogdruppels: 6 x daags 2 druppels in het oog druppelen.

colloïdaal zilver oog druppels
 
colloïdaal zilver oogdruppels
 

 Productbeschrijving Colloïdaal zilver ogenKLANTENREACTIES COLLOÏDAAL ZILVER OOGDRUPPELS (scrollen naar beneden)