GEPRIKKELDE, RODE of BRANDERIGE OGEN

Oogklachten bij hond, kat en cavia.

Wanneer uw huisdier last heeft van geprikkelde, rode of branderige ogen, dan kunt u colloïdaal zilver oogdruppels inzetten. Colloïdaal zilver oogdruppels bestaan uit hoogwaardig colloïdaal zilver. Doordat colloïdaal zilver een antibacteriële werking heeft, werken de druppels snel en effectief.

Het is de mensheid al eeuwen bekend dat vele planten en kruiden een geneeskrachtige werking hebben. Helaas mogen we op grond van hetgeen is bepaald in de Europese verordening nr. 432/2012 betreffende gezondheidsclaims nog maar zeer weinig vermelden over de geneeskrachtige werking van de oog druppels.

In de klantenreacties kunt u lezen waarom andere klanten de oog druppels hebben gekocht en wat hun ervaringen met deze formule zijn. De klantenreacties vindt u helemaal onderaan in deze tekst.

Als u nog vragen heeft, stuurt u ons dan een e-mail: info@huisdierendokter.nl

Bij ons betaalt u geen verzendkosten!

Bestel dit artikel Colloïdaal zilver oog druppels   35 ml € 19,50

35 ml = 700 druppels

Productinformatie Colloïdaal zilver oog druppels(etiket)

Colloïdaal zilver oog druppels is een veterinair verzorgingsproduct. Colloïdaal zilver oog druppels is geschikt voor hond, kat en cavia van alle leeftijden, ook voor pups en kittens. Colloïdaal zilver oog druppels kan ook gegeven worden aan drachtige en zogende huisdieren.

Samenstelling Colloïdaal zilver oog druppels: Colloïdaal zilver 20 ppm en gedestilleerd water.

Gebruik Colloïdaal zilver oog druppels: 6 x daags 2 druppels in het oog druppelen.

 Productbeschrijving Colloïdaal zilver ogen


KLANTENREACTIES COLLOÏDAAL ZILVER OOG DRUPPELS (scrollen naar beneden)