PREBIOTICA VOOR EEN GEZONDE DARMWERKING BIJ HOND, KAT EN CAVIA.

Gezonde darmen zijn essentieel voor een goede gezondheid. De darmen zorgen voor niet alleen voor de spijsvertering en de ontlasting, de darmen vormen ook een belangrijk onderdeel van het immuun- en afweersysteem.

Gezonde darmen zorgen dat het lichaam weerbaarder is tegen verkeerde voedingsstoffen, schadelijke darmbacteriën en darmparasieten.

Een goed ontwikkeld darmslijmvlies in combinatie met een gebalanceerde darmflora vormt de basis voor gezonde darmen. Bij een gebalanceerde darmflora zijn de gezonde en nuttige darmbacteriën die van nature voorkomen in de darm, goed in balans.

Deze bacteriën hebben voeding nodig, dit halen ze uit voedsel dat door uw dier gegeten wordt.

Veel moderne soorten diervoeder worden voor een groot deel al afgebroken in de maag en hierdoor ontvangen de darmbacteriën niet of niet voldoende essentiële voedingsstoffen.

Prebiotica is een aanvullend diervoeder dat essentiële voedingsstoffen voor de gunstige darmbacteriën bevat. Hierdoor bevordert en ondersteunt het een gezonde darmflora.

Prebiotica en probiotica: wat is het verschil?

Probiotica is een algemene naam voor de goede darmbacteriën. Deze bevinden zich van nature in de darmen, maar worden soms ook toegevoegd aan voedsel of als voedingssupplement. Onderzoek heeft echter aangetoond dat probiotica voor een groot deel worden opgelost door de maag en hierdoor een zeer gering effect hebben in de darmen.

Prebiotica zijn voedingsstoffen voor de goede darmbacteriën die van nature al in de darm voorkomen.

Een groot voordeel van prebiotica is dat het niet door de maag wordt afgebroken. Zo weet u zeker dat de voedingsstoffen de gunstige bacteriën in de darmen bereiken. Doordat er voldoende en goede voeding is, wordt de groei van de gezonde bacteriën in de darmen gestimuleerd. Het gevolg is een betere darmflora en een gezonde natuurlijke weerstand.

Bestellingen die voor 15.15 uur geplaatst en betaald zijn via Ideal, worden dezelfde werkdag met track & trace verzonden.

Bestel dit artikel PreBiotix Plus, 90 tabl. 300 mg  € 24,10
Bestel dit artikel PreBiotix Plus, 90 tabl. 1200 mg  € 35,90
Bestel dit artikel PreBiotix Plus, 180 tabl. 1200 mg  € 68,20

PreBiotix Plus = Trade mark (merknaam)

PreBiotix Plus is een aanvullend diervoeder op basis van Chinese kruiden. Voor honden, katten, cavia's en andere kleine huisdieren van alle leeftijden, inclusief pups, kittens, drachtige en zogende huisdieren. De kruiden kunnen over een langere periode worden ingezet, er zijn geen bijwerkingen bekend. De formule mag worden ingezet samen met medicatie van uw dierenarts, andere Chinese kruiden of homeopathie.

Samenstelling PreBiotix Plus: Galacto-oligosacharide, Raffinose, Stachyose, Verbascose, Ajugose, Kestoseen en Melizitose. Toevoegingsmiddelen: Microcristalline cellulose, Crosslinked sodium carboxymethyl cellulose, Silicic acid. Analytische bestanddelen: ruwe as 3,0% ruw vet 0,2% ruw eiwit 1,1% ruwe celstof 8,0% Natrium 0,4%.

300 mg tabletten voor kat en hond tot 5 kg
 
 tot  1 kg
 2 x per dag ½ tablet 300 mg
  1 - 5 kg
 2 x per dag 1 tablet 300 mg

1200 mg tabletten voor kat en hond vanaf 5 kg
 
  5 - 10 kg
 2 x per dag ½ tabl 1200 mg
10 - 20 kg
 2 x per dag 1 tabl 1200 mg
20 - 30 kg
 2 x per dag 1½ tabl 1200 mg
30 - 40 kg
 2 x per dag 2 tabl 1200 mg
40 - 50 kg
 2 x per dag 2½ tabl 1200 mg
>    50 kg
 2 x per dag 3 tabl 1200 mg

Knaagdieren zijn herbivoren (planteneters) en hebben een andere spijsvertering als carnivoren (vleeseters). We adviseren daarom bij knaagdieren in verhouding een hogere dosering als bij honden en katten.

Cavia, hamster en overige knaagdieren
 
2 x per dag 1 tablet 300 mg

Resultaat: 2 - 4 weken.

Onderhoudsdosering of preventieve dosering: 50% van de normale dosering.

300 mg tablet
 
1200 mg tablet
300 mg tablet
 
1200 mg tablet


KLANTENREACTIES PREBIOTIX PLUS (scrollen naar beneden)