REJOINT EN DRYNARIA VOOR SOEPELE ELLEBOOGGEWRICHTEN BIJ HOND, KAT EN CAVIA.

Elleboogdysplasie is een verzamelnaam voor een aantal verschillende aandoeningen (OCD, LPA en LPC) van het ellebooggewricht.

De diagnose wordt door een röntgenfoto en/of een artroscopie (kijkoperatie in het ellebooggewricht) gesteld. ED kan ontstaan vanaf een leeftijd van ongeveer 5 maanden. Als mogelijke oorzaak wordt aangegeven een ontwikkelingsstoornis t.g.v. overbelasting of overgewicht. Mogelijk kan dit worden verergerd door te veel calcium in de voeding of door een te energierijke voeding. Erfelijke factoren spelen ook een rol. Reuen hebben hier vaker last van omdat ze sneller groeien. Meestal betreft het een aantasting van de kraakbeenlaag in het ellebooggewricht, hetgeen botwoekering (artrose) tot gevolg heeft. De botwoekering kan zeer pijnlijk zijn.

De Chinese kruidenformule Drynaria wordt, in combinatie met Rejoint, bij elleboogdysplasie ingezet. Meestal zal het gewricht van uw huisdier grotendeels weer normaal kunnen functioneren. In het verleden werd bij elleboogdysplasie bijna altijd standaard een operatie uitgevoerd. Veel dierenartsen zijn hierop teruggekomen. Het blijkt namelijk dat juist door de operatie de mate van botwoekering op oudere leeftijd zeer ernstig kan worden, wat een progressieve kreupelheid veroorzaakt. Soms is het echter noodzakelijk, een afgebroken stukje van het gewricht operatief te verwijderen, omdat de hond daardoor erge pijn kan ondervinden. Aangezien het resultaat van veel operaties op lange termijn niet zo tevredenstellend is, is het ook na een operatie belangrijk, het gewricht met kruiden te ondersteunen.

Rejoint bestaat uit hoogwaardige natuurlijke bestanddelen. De bestanddelen in Rejoint zijn goed voor de aanmaak en opbouw van kraakbeen en zorgen daarnaast voor gezond kraakbeen en behoud hiervan. Rejoint ondersteunt het lichaam effectief tijdens de opbouw van het beenderstelsel en de botten en kan worden gebruikt bij verhoogde kalkbehoefte tijdens de groei, Rejoint bevordert namelijk een goede opname van kalk. Daarnaast biedt Rejoint bescherming tegen vrije radicalen door zijn specifieke werking is Rejoint ook zeer geschikt voor dieren in de groei.

Drynaria bestaat uit een zorgvuldig samengestelde mix van Chinese kruiden. Drynaria zorgt voor soepele gewrichten en helpt bij de smering van de gewrichten. Daarnaast zorgt Drynaria voor sterke botten, bevordert het een goede botaanmaak en is het goed voor de pezen. Drynaria biedt bescherming tegen vrije radicalen.

Drynaria en Rejoint vormen samen een goede combinatie. Dit komt doordat beide formules hun eigen specifieke eigenschappen hebben. De formules vullen elkaar aan en bij combinatie zullen ze elkaar versterken. In de klantenreacties kunt u lezen waarom andere klanten Drynaria of Rejoint hebben gekocht en wat hun ervaringen met deze formules zijn. De klantenreacties vindt u helemaal onderaan in deze tekst.

Het is de mensheid al eeuwen bekend dat vele planten en kruiden een geneeskrachtige werking hebben. Helaas mogen we op grond van hetgeen is bepaald in de Europese verordening nr. 432/2012 betreffende gezondheidsclaims nog maar zeer weinig vermelden over de geneeskrachtige werking van de kruiden in Drynaria en Rejoint.

Als u nog vragen heeft, stuurt u ons dan een e-mail: info@huisdierendokter.nl

Bij ons betaalt u geen verzendkosten! Bestellingen die voor 15.30 uur geplaatst en betaald zijn via Ideal, worden dezelfde werkdag met track & trace verzonden.

Bestel dit artikel Drynaria, 90 tabl. 300 mg  € 23,90
Bestel dit artikel Drynaria, 90 tabl. 1200 mg  € 36,50
Bestel dit artikel Drynaria, 180 tabl. 1200 mg  € 67,80
Bestel dit artikel Rejoint, 90 tabl. 300 mg  € 23,80
Bestel dit artikel Rejoint, 90 tabl. 1200 mg  € 37,50
Bestel dit artikel Rejoint, 180 tabl. 1200 mg  € 69,50

Drynaria & Rejoint = Trade mark (merknaam)

Drynaria/ Rejoint is een aanvullend diervoeder op basis van Chinese kruiden. Voor honden, katten, cavia's en andere kleine huisdieren van alle leeftijden, inclusief pups, kittens, drachtige en zogende huisdieren. De kruiden kunnen over een langere periode worden ingezet, er zijn geen bijwerkingen bekend. De formule mag worden ingezet samen met medicatie van uw dierenarts, andere Chinese kruiden of homeopathie.

Samenstelling Drynaria: Millettia dielsia, Drynaria baronii, Cnidium monnieri, Angelica chinensis, Achyranthes bidentata, Rehmannia glutinosa, Dipsacus asper, Eucommia ulmoides, Astralagus membranaceus, Asarum sieboldii. Toevoegingsmiddelen: Microcristalline cellulose, Crosslinked sodium carboxymethyl cellulose, Silicic acid. Analytische bestanddelen: ruwe as 3,1% ruw vet 0,2% ruw eiwit 1,5% ruwe celstof 7,7% Natrium 0,3%.

Samenstelling Rejoint: Chondroitin Sulfate, MSM. Toevoegingsmiddelen: Ascorbinezuur (Vit. C), Microcristalline cellulose, Crosslinked sodium carboxymethyl cellulose, Silicic acid. Analytische bestandelen: Ruwe as 13,2% Ruw vet 0,2% Ruw eiwit 5,3% Ruwe celstof 7,1% Natrium 0,3%.

300 mg tabletten voor kat en hond tot 5 kg
 
 tot  1 kg
 2 x per dag ½ tablet 300 mg
 1 - 5 kg
 2 x per dag 1 tablet 300 mg

1200 mg tabletten voor kat en hond vanaf 5 kg
 
  5 - 10 kg
 2 x per dag ½ tabl 1200 mg
10 - 20 kg
 2 x per dag 1 tabl 1200 mg
20 - 30 kg
 2 x per dag 1½ tabl 1200 mg
30 - 40 kg
 2 x per dag 2 tabl 1200 mg
40 - 50 kg
 2 x per dag 2½ tabl 1200 mg
>   50 kg
 2 x per dag 3 tabl 1200 mg

De dosering voor een cavia is in verhouding hoger dan voor een kat of hond. Een cavia, hamster of overige knaagdieren zijn planteneters en hebben daarom meer kruiden nodig voor een goede werking.

Cavia, hamster en overige knaagdieren
 
2 x per dag 1 tablet 300 mg

 Productbeschrijving Drynaria

 Productbeschrijving Rejoint

 Hoe geef ik een tablet aan mijn huisdier?

300 mg tablet
 
1200 mg tablet
300 mg tablet
 
1200 mg tablet


KLANTENREACTIES DRYNARIA (scrollen naar beneden)

KLANTENREACTIES REJOINT (scrollen naar beneden)