HET TANDVLEES EN GEBIT BIJ HOND, KAT EN CAVIA

Het belang van een sterk gebit en gezond tandvlees

Gezond tandvlees zorgt voor een goed behoud van gezonde tanden en kiezen. Gezond tandvlees is mooi roze van kleur en zit strak en aaneengesloten om tanden en kiezen, zo worden het kaakbot en de wortels beschermd tegen schadelijke bacteriŽn. Een sterk gebit is belangrijk. Het zorgt ervoor dat voedsel goed gekauwd kan worden en draagt zo bij tot een goede vertering van voedsel.

GINGIFIT: GOED VOOR HET TANDVLEES EN GEBIT VAN HOND, KAT EN CAVIA

GingiFit is een aanvullend diervoeder. GingiFit verbetert de conditie van het tandvlees, draagt bij aan een sterk gebit.

GingiFit is als tablet vorm en als gel verkrijgbaar. De gel kan rechtstreeks op het aangedane tandvlees aangebracht worden en als het lukt zelfs een beetje inmasseren. Bij ernstige situaties heeft het de voorkeur zowel de tabletten als de gel in te zetten.

In de klantenreacties kunt u lezen waarom andere klanten GingiFit hebben gekocht en wat hun ervaringen met deze producten zijn. De klantenreacties vindt u helemaal onderaan in deze tekst.

Als u nog vragen heeft, stuurt u ons dan een e-mail: info@huisdierendokter.nl


Bestel dit artikel GingiFit™, gel   30 ml € 21,90
Bestel dit artikel GingiFit™, gel   30 ml € 41,60
Bestel dit artikel GingiFit™, 300 mg tabletten   90 tabletten € 23,60
Bestel dit artikel GingiFit™, 300 mg tabletten 180 tabletten € 43,50

ô = Trade mark (merknaam)

Productinformatie GingiFit(etiket)

GingiFit is een aanvullend diervoeder. GingiFit is geschikt voor de honden, katten en cavia's van alle leeftijden, ook pups en kittens. GingiFit mag gegeven worden aan drachtige en zogende huisdieren. De tabletten eventueel oplossen in water en mengen met voedsel.

Samenstelling GingiFit:

Kalium, Natrium, Chloride, IJzer, Fosfor, Calcium, Fluoride, Magnesiumstearaat. Toevoegingsmiddelen: Ascorbinezuur (Vit. C), Microcristalline cellulose, Crosslinked sodium carboxymethyl cellulose, Silicic acid. Analytische bestanddelen: ruwe as 3,1% ruw vet 0,2% ruw eiwit 1,5% ruwe celstof 7,7% Natrium 0,3%.

Producent: GingiFit wordt geproduceerd door Novolumen te Montfoort. Novolumen produceert deze in opdracht van- en exclusief en uitsluitend voor de Huisdierendokter.

In onderstaande tabellen staat een advies. Het advies is gebaseerd op gemiddelden. Geadviseerd wordt om altijd te beginnen met deze aanbevolen hoeveelheid. Het kan echter zijn dat uw dier meer baat heeft bij een hogere/lagere dosering.

Gebruik GingiFit tabletten:

cavia: 2 maal daags 1/2 tablet
kleine hond of kat: tweemaal daags 1 tablet.
middelgrote hond: tweemaal daags 2 tabletten.
grote hond: tweemaal daags 3 tabletten.

Dosering GingiFit gel:

4 - 6 maal aanbrengen direct aanbrengen op het tandvlees.

 Productbeschrijving GingiFit

 Hoe geef ik een tablet aan mijn huisdier?

 
300 mg tablet
 


KLANTENREACTIES GINGIFIT (scrollen naar beneden)tandvleesontsteking-hond Mail deze pagina    tandvleesontsteking-kat Toevoegen aan je Favorieten    tandvleesontsteking-cavia Print deze pagina