HET TANDVLEES EN GEBIT BIJ HOND, KAT EN CAVIA

Het belang van een sterk gebit en gezond tandvlees

Gezond tandvlees zorgt voor een goed behoud van gezonde tanden en kiezen. Gezond tandvlees is mooi roze van kleur en zit strak en aaneengesloten om tanden en kiezen, zo worden het kaakbot en de wortels beschermd tegen schadelijke bacteriën. Een sterk gebit is belangrijk. Het zorgt ervoor dat voedsel goed gekauwd kan worden en draagt zo bij tot een goede vertering van voedsel.

GingiFit: goed voor het tandvlees en gebit van uw huisdier.

GingiFit is een aanvullend diervoeder. GingiFit verbetert de conditie van het tandvlees, draagt bij aan een sterk gebit.

GingiFit is als tablet vorm en als gel verkrijgbaar. De gel kan rechtstreeks op het aangedane tandvlees aangebracht worden en als het lukt zelfs een beetje inmasseren. Bij ernstige situaties heeft het de voorkeur zowel de tabletten als de gel in te zetten. Voor dagelijks gebruik mag u de gel ook gewoon als tandpasta inzetten. Hierdoor houdt uw dier een mooi gebit.

Het is de mensheid al eeuwen bekend dat vele planten en kruiden een geneeskrachtige werking hebben. Helaas mogen we op grond van hetgeen is bepaald in de Europese verordening nr. 432/2012 betreffende gezondheidsclaims nog maar zeer weinig vermelden over de geneeskrachtige werking van de GingiFit.

In de klantenreacties kunt u lezen waarom andere klanten GingiFit hebben gekocht en wat hun ervaringen met deze producten zijn. De klantenreacties vindt u helemaal onderaan in deze tekst.

Als u nog vragen heeft, stuurt u ons dan een e-mail: info@huisdierendokter.nl

Bij ons betaalt u geen verzendkosten! Bestellingen die voor 15.30 uur geplaatst en betaald zijn via Ideal, worden dezelfde werkdag met track & trace verzonden.

Bestel dit artikel GingiFit, gel 30 ml  € 24,30
Bestel dit artikel GingiFit, 90 tabl. 300 mg  € 25,40
Bestel dit artikel GingiFit, 180 tabl. 300 mg  € 47,30

GingiFit = Trade mark (merknaam)

GingiFit is een aanvullend diervoeder. GingiFit is geschikt voor de honden, katten en cavia's van alle leeftijden, ook pups en kittens. GingiFit mag gegeven worden aan drachtige en zogende huisdieren. De tabletten eventueel oplossen in water en mengen met voedsel.

Samenstelling GingiFit: Ferrum phosphoricum, Natrium phosphoricum en Calcium sulfuratum. Toevoegingsmiddelen: Ascorbinezuur (Vit. C), Microcristalline cellulose, Crosslinked sodium carboxymethyl cellulose, Silicic acid. Analytische bestanddelen: ruwe as 3,1% ruw vet 0,2% ruw eiwit 1,5% ruwe celstof 7,7% Natrium 0,3%.

In onderstaande tabellen staat een advies. Het advies is gebaseerd op gemiddelden. Geadviseerd wordt om altijd te beginnen met deze aanbevolen hoeveelheid. Het kan echter zijn dat uw dier meer baat heeft bij een hogere/lagere dosering.

Gebruik GingiFit tabletten:

cavia: 2 maal daags 1/2 tablet
kleine hond of kat: tweemaal daags 1 tablet.
middelgrote hond: tweemaal daags 2 tabletten.
grote hond: tweemaal daags 3 tabletten.

Dosering GingiFit gel:

4 - 6 maal aanbrengen direct aanbrengen op het tandvlees.

 Productbeschrijving GingiFit

 Hoe geef ik een tablet aan mijn huisdier?

Gingifit gel
 
GingiFit gel
 
300 mg tabletKLANTENREACTIES GINGIFIT TABLETTEN (scrollen naar beneden)

KLANTENREACTIES GINGIFIT GEL (scrollen naar beneden)