EOSINOFIELE GRANULOCYTEN BIJ EEN KAT

Eosinofiele granulocyten (witte bloedcellen) hebben een duidelijke taak in het afweersysteem. Wanneer er bij de kat lichaamsvreemde stoffen het lichaam binnendringen, dan gaan de witte bloedcellen afweerstoffen afscheiden. Deze afweerstoffen dienen ter bescherming, ze moeten 'ongewenste lichaamsvreemde stoffen' uitschakelen.

SICAL VOOR KATTEN

Sical is een aanvullend diervoeder. Sical bevordert en helpt het natuurlijke afweersysteem van de lichaamscellen en draagt bij aan bescherming en behoud van gezonde cellen en weefsels.

Sical kan heel goed gecombineerd worden met Immunity Complex. Immunity Complex is een aanvullend diervoeder dat bestaat uit krachtige en hoogwaardige mineralen, sporenelementen, aminozuren en enzymen. Immunity Complex heeft een tweeledige werking:

In de klantenreacties kunt u lezen waarom andere klanten Sical of Immunity Complex hebben gekocht en wat hun ervaringen met deze producten zijn. De klantenreacties vindt u helemaal onderaan in deze tekst.

Als u nog vragen heeft, stuurt u ons dan een e-mail: info@huisdierendokter.nl


Bestel dit artikel Sical™, 300 mg tabletten   90 tabletten € 23,50
Bestel dit artikel Sical™, 300 mg tabletten 180 tabletten € 44,50
Bestel dit artikel Immunity Complex™   35 ml € 16,50
Bestel dit artikel Immunity Complex™   70 ml € 29,70

= Trade mark (merknaam)

Productinformatie Sical(etiket)

Sical is een aanvullend diervoeder. Sical is geschikt voor katten van alle leeftijden dus ook voor kittens. Sical kan ook gegeven worden aan drachtige en zogende katten.

Gewicht: Sical is verkrijgbaar in tabletten van 300 mg. De tabletten worden verpakt per 90 tabletten. Het netto gewicht van 90 tabletten is 27 gram.

Samenstelling Sical:

Calcium, Silicium, Fluor, Magnesiumstearaat. Toevoegingsmiddelen: Microcristalline cellulose, Crosslinked sodium carboxymethyl cellulose, Silicic acid. Analytische bestanddelen: ruwe as 3,1% ruw vet 0,2% ruw eiwit 1,5% ruwe celstof 7,7% Natrium 0,3%.

Producent: de tabletten worden geproduceerd door Novolumen te Montfoort. Novolumen produceert deze in opdracht van- en exclusief en uitsluitend voor de Huisdierendokter.

In onderstaande tabellen staat een advies. Het advies is gebaseerd op gemiddelden. Geadviseerd wordt om altijd te beginnen met deze aanbevolen hoeveelheid. Het kan echter zijn dat uw kat meer baat heeft bij een hogere/lagere dosering.

Gebruik Sical:

geef uw kat tweemaal daags 2 tabletten, deze kunnen opgelost worden in water en vervolgens gemengd worden met voedsel.

 Productbeschrijving Sical

 Hoe geef ik een tablet aan mijn huisdier?

 
300 mg tablet
 

KLANTENREACTIES SICAL (scrollen naar beneden)
KLANTENREACTIES IMMUNITY COMPLEX (scrollen naar beneden)


eosinofiel-granuloom-kat Mail deze pagina    eosinofiel-granuloom-katten Toevoegen aan je Favorieten    eosinofiel-granuloom-poes Print deze pagina