VLOOIEN EN LUISVLIEGEN BIJ HOND, KAT EN CAVIA.

Als uw huisdier vlooien of luisvliegen heeft dan kunt u deze eenvoudig op natuurlijke wijze bestrijden. Hier zijn geen ongewenste en gevaarlijke gifstoffen voor nodig.

Onze Flea Free is een 100% natuurlijke formule op basis van pure Chinese kruiden. Flea Free heeft een dubbele werking. Het zorgt dat de eitjes en larven sterven, deze werking doorbreekt de levenscyclus van eitje tot larve, pop en vlo. Daarnaast tasten de kruiden het "uitwendige skelet" van de vlo aan.

Flea Free biedt 4 weken bescherming tegen de vlooien en luisvlieg. Flea Free is niet schadelijk voor dieren, het is veilig te gebruiken bij kittens, pups en volwassen katten en honden. Tijdens en na een behandeling met Flea Free kan uw dier zonder zorgen geaaid en geknuffeld worden.

Flea Free is ook geschikt voor drachtige dieren en dieren die lijden aan aandoeningen zoals bijvoorbeeld nierfalen, leveraandoeningen, hartaandoeningen en diabetes. Chemische producten belasten de organen van uw huisdier. Doordat Flea Free 100% natuurlijk is vormt het geen belasting voor de organen van uw huisdier. Flea Free heeft geen bijwerkingen.

Vlooien en luisvliegen worden niet resistent tegen Flea Free omdat het een natuurproduct is!

Het is de mensheid al eeuwen bekend dat vele planten en kruiden een geneeskrachtige werking hebben. Helaas mogen we op grond van hetgeen is bepaald in de Europese verordening nr. 432/2012 betreffende gezondheidsclaims nog maar zeer weinig vermelden over de geneeskrachtige werking van de kruiden in Flea Free.

In de klantenreacties kunt u lezen waarom andere klanten Flea Free hebben gekocht en wat hun ervaringen met deze producten zijn. De klantenreacties vindt u helemaal onderaan in deze tekst.

Als u nog vragen heeft, stuurt u ons dan een e-mail: info@huisdierendokter.nl

Bij ons betaalt u geen verzendkosten! Bestellingen die voor 15.30 uur geplaatst en betaald zijn via Ideal, worden dezelfde werkdag met track & trace verzonden.

Bestel dit artikel Flea Free, 50 tabl. 1200 mg  € 19,50
Bestel dit artikel Flea Free, 100 tabl. 1200 mg  € 36,50
Bestel dit artikel Flea Free, 200 tabl. 1200 mg  € 69,50

Flea Free = Trade mark (merknaam)

Flea Free is een aanvullend diervoeder op basis van Chinese kruiden. Flea Free is geschikt voor hond, kat en cavia van alle leeftijden, ook voor pups en kittens. Flea Free kan ook gegeven worden aan drachtige en zogende huisdieren.

Samenstelling tabletten: Angelica sinensis, Caulis Spatholobi, Paeoniae Rubra, Sophora flavescens, Lithospermum erythrorhizon, Kochia scoparia en Bombyx Batryticatus.

Dosering Flea Free:

Kat: Geef de aanbevolen hoeveelheid gedurende vijf opeenvolgende dagen. De aanbevolen hoeveelheid mag over meerdere porties per dag verdeeld worden. De meeste katten eten Flea Free zonder problemen.

De minimum advieshoeveelheid voor een kat is 1 tablet per kg lichaamsgewicht. Bij een lichaamsgewicht van 10 kg of meer zijn 10 tabletten voldoende.

Hond: Geef de aanbevolen hoeveelheid gedurende drie opeenvolgende dagen. De aanbevolen hoeveelheid mag over meerdere porties per dag verdeeld worden. De meeste honden eten Flea Free zonder problemen.

De minimum advieshoeveelheid voor een hond is 1 tablet per kg lichaamsgewicht. Bij een lichaamsgewicht van 40 kg of meer zijn 40 tabletten voldoende.

  Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5
Kat, 1 kg 1 tabl. 1 tabl. 1 tabl. 1 tabl. 1 tabl.
Kat, 3 kg 3 tabl. 3 tabl. 3 tabl. 3 tabl. 3 tabl.
Kat, 7 kg 7 tabl. 7 tabl. 7 tabl. 7 tabl. 7 tabl.
Kat, 10 kg 10 tabl. 10 tabl. 10 tabl. 10 tabl. 10 tabl.
Kat, > 10 kg 10 tabl. 10 tabl. 10 tabl. 10 tabl. 10 tabl.

  Dag 1 Dag 2 Dag 3
Hond, 2 kg 2 tabl. 2 tabl. 2 tabl.
Hond, 8 kg 8 tabl. 8 tabl. 8 tabl.
Hond, 20 kg 20 tabl. 20 tabl. 20 tabl.
Hond, 40 kg 40 tabl. 40 tabl. 40 tabl.
Hond, > 40 kg 40 tabl. 40 tabl. 40 tabl.

HOE VAAK MOET EEN HUISDIER BEHANDELD WORDEN?

Preventief ontvlooien/ ontluizen:

  • Pups en kittens bij een leeftijd van 2, 4 en 8 weken; daarna elke maand of 1 week voor vaccinatie
  • Volwassen kat of hond: 12 keer per jaar

Ontvlooien/ ontluizen bij aanwezigheid van vlooien:

Bij ernstige vlooienbesmetting wordt geadviseerd om met tussenpozen van 2 weken de behandeling te herhalen totdat de vlooien of luisvliegen niet meer aanwezig zijn.

Resultaat: 1-3 dagen

1200 mg tablet
   
1200 mg tablet
   


KLANTENREACTIES FLEA FREE (scrollen naar beneden)