Colloïdaal zilver voor hond, kat, cavia en overige huisdieren

Het is al lange tijd bekend dat zilver een zuiverende werking heeft. Daarom hadden veel reizigers vroeger vaak een zilverstuk of zilveren munt op zak, hiermee kon water of melk gezuiverd worden.

Deze techniek is later verfijnd. Men vond uit dat er met zilver Colloïdaal zilverwater gemaakt kon worden. Twee zilveren elektroden werden ondergedompeld in water, vervolgens werd er een elektrische vonk tussen de elektroden tot stand gebracht. Hierdoor ontstonden er zeer kleine zilverdeeltjes in het water; een colloïde van zilverdeeltjes. Doordat het zilver was gesplitst in vele kleine colloïden (deeltjes) ontstond er een relatief groot oppervlak aan zilverdeeltjes. Zo kon de zuiverende werking van het zilver nog effectiever en doeltreffender worden ingezet.

Men kwam er al gauw achter dat colloïdaal zilver niet enkel zuiverende eigenschappen had. Ze ontdekten ook de antimicrobiële eigenschappen van colloïdaal zilver. Menig arts schreef plotseling colloïdaal zilver voor bij bacteriële infecties zoals syfilis. Tot 1938 was colloïdaal zilver een officieel geneesmiddel in de Verenigde Staten.

Rond diezelfde tijd ontdekte de farmaceutische industrie penicilline en dit werd verder ontwikkeld. Penicilline kennen we nu vooral als antibiotica. Antibiotica werd een zeer populair geneesmiddel tijdens de Tweede Wereldoorlog. Logistiek gezien was dit natuurlijk een handig middel. Hierdoor nam het gebruik van colloïdaal zilverwater af.

Tegenwoordig neemt de populariteit van antibiotica af. Men is erachter dat veel ziekteverwekkende bacteriën ondertussen een immuniteit hebben opgebouwd tegen de werking van antibiotica. Bovendien heeft antibiotica ook een aantal nadelige bijwerkingen. Antibiotica vernietigt niet alleen ziekteverwekkende bacteriën, maar ook nuttige darmbacteriën. Antibioticagebruik kan ook leiden tot een verminderde natuurlijke afweer en bijwerkingen zoals misselijkheid, diarree of huiduitslag.

Colloïdaal zilver, is verkrijgbaar als vloeistof en zalf. Het kan door de antibacteriele werking goed worden ingezet bij schadelijke bacteriën.

Colloïdaal zilverzalf is ook heel goed te gebruiken bij een voorhuidontsteking. Verwijder de ontsteking druppels met een tissue en breng hierna de zilverzalf aan. Laat de zalf 3-4 minuten intrekken. Herhaal dit 3 maal per dag.

Het is de mensheid al eeuwen bekend dat vele planten en kruiden een geneeskrachtige werking hebben. Helaas mogen we op grond van hetgeen is bepaald in de Europese verordening nr. 432/2012 betreffende gezondheidsclaims nog maar zeer weinig vermelden over de geneeskrachtige werking van de Colloidal zilver.

In de klantenreacties kunt u lezen waarom andere klanten Colloïdaal zilver hebben gekocht en wat hun ervaringen met deze formule zijn. De klantenreacties vindt u helemaal onderaan in deze tekst.

Als u nog vragen heeft, stuurt u ons dan een e-mail: info@huisdierendokter.nl

Bij ons betaalt u geen verzendkosten! Bestellingen die voor 15.30 uur geplaatst en betaald zijn via Ideal, worden dezelfde werkdag met track & trace verzonden.

Bestel dit artikel Colloïdaal zilver, druppels, 35 ml  € 11,60
Bestel dit artikel Colloïdaal zilver, zalf, 30 ml  € 14,90

35 ml = 700 druppels

Colloïdaal zilver is een veterinair verzorgingsproduct. Colloïdaal zilver is geschikt voor hond, kat en cavia van alle leeftijden, ook voor pups en kittens. Colloïdaal zilver kan ook gegeven worden aan drachtige en zogende huisdieren.

Samenstelling Colloïdaal zilver: Colloïdaal zilver 10 ppm en gedestilleerd water.

Gebruik Colloïdaal zilver:

Colloïdaalzilver zalf - speciaal voor de huid. Breng een kleine hoeveelheid zalf op de aangedane huid aan, masseer dit vervolgens zachtjes in. De zalf dient minimaal 5 minuten in te trekken. Colloïdaalzilver zalf is het meest effectief als er minimaal 4 tot 6 keer daags ingesmeerd wordt. Na enkele dagen is resultaat zichtbaar.

Colloïdaalzilver druppels - zeer geschikt voor toepassing op de huid, in de bek en de keel. De Colloidaal zilver druppels zijn niet geschikt voor inwendig gebruik voor maag, darmen of andere ontstekingen in het lichaam.

Bij kleine knaag- en huisdieren tot 5 kg: 6 maal daags 5 druppels op de aangedane plaatsen druppelen.

Bij kat of hond vanaf 5 kg: 6 maal daags 8 tot 10 druppels op de aangedane plaatsen druppelen.

De druppels en de zalf hoeven maar korte tijd contact met de huid te maken. Omdat colloïdaal zilver uit zeer kleine deeltjes (colloïden) bestaat, heeft de werkzame stof (zilver) een betrekkelijk groot oppervlak. Hierdoor ontstaat er als het ware een katalyserende werking, dat wil zeggen dat de werkzame stof zeer snel wordt opgenomen.

colloïdaal zilver
 
colloïdaal zilverzalf
colloïdaal zilver
 
colloïdaal zilverzalfKLANTENREACTIES COLLOÏDAAL ZILVER DRUPPELS (scrollen naar beneden)

KLANTENREACTIES COLLOÏDAAL ZILVER ZALF (scrollen naar beneden)