COLLO¤DAAL ZILVER

Collo´daal zilver voor hond, kat, cavia en overige huisdieren

Het is al lange tijd bekend dat zilver een zuiverende werking heeft. Daarom hadden veel reizigers vroeger vaak een zilverstuk of zilveren munt op zak, hiermee kon water of melk gezuiverd worden.

Deze techniek is later verfijnd. Men vond uit dat er met zilver Collo´daal zilverwater gemaakt kon worden. Twee zilveren elektroden werden ondergedompeld in water, vervolgens werd er een elektrische vonk tussen de elektroden tot stand gebracht. Hierdoor ontstonden er zeer kleine zilverdeeltjes in het water; een collo´de van zilverdeeltjes. Doordat het zilver was gesplitst in vele kleine collo´den (deeltjes) ontstond er een relatief groot oppervlak aan zilverdeeltjes. Zo kon de zuiverende werking van het zilver nog effectiever en doeltreffender worden ingezet.

Men kwam er al gauw achter dat collo´daal zilver niet enkel zuiverende eigenschappen had. Ze ontdekten ook de antimicrobiŰle eigenschappen van collo´daal zilver. Menig arts schreef plotseling collo´daal zilver voor bij bacteriŰle infecties zoals syfilis. Tot 1938 was collo´daal zilver een officieel geneesmiddel in de Verenigde Staten.

Rond diezelfde tijd ontdekte de farmaceutische industrie penicilline en dit werd verder ontwikkeld. Penicilline kennen we nu vooral als antibiotica. Antibiotica werd een zeer populair geneesmiddel tijdens de Tweede Wereldoorlog. Logistiek gezien was dit natuurlijk een handig middel. Hierdoor nam het gebruik van collo´daal zilverwater af.

Tegenwoordig neemt de populariteit van antibiotica af. Men is erachter dat veel ziekteverwekkende bacteriŰn ondertussen een immuniteit hebben opgebouwd tegen de werking van antibiotica. Bovendien heeft antibiotica ook een aantal nadelige bijwerkingen. Antibiotica vernietigt niet alleen ziekteverwekkende bacteriŰn, maar ook nuttige darmbacteriŰn. Antibioticagebruik kan ook leiden tot een verminderde natuurlijke afweer en bijwerkingen zoals misselijkheid, diarree of huiduitslag.

COLLO¤DAAL ZILVER

Collo´daal zilver, is verkrijgbaar als vloeistof en zalf. Het kan door de antibacteriele werking goed worden ingezet bij schadelijke bacteriŰn.

In de klantenreacties kunt u lezen waarom andere klanten Collo´daal zilver hebben gekocht en wat hun ervaringen met deze formule zijn. De klantenreacties vindt u helemaal onderaan in deze tekst.

Als u nog vragen heeft, stuurt u ons dan een e-mail: info@huisdierendokter.nl


Bestel dit artikel Collo´daal zilver, druppels 35 ml € 11,60
Bestel dit artikel Collo´daal zilver, druppels 70 ml € 20,50
Bestel dit artikel Collo´daal zilver, zalf 30 ml € 14,90
Bestel dit artikel Collo´daal zilver, zalf 60 ml € 28,90

35 ml = 700 druppels

Productinformatie Collo´daal zilver(etiket)

Collo´daal zilver is een veterinair verzorgingsproduct. Collo´daal zilver is geschikt voor hond, kat en cavia van alle leeftijden, ook voor pups en kittens. Collo´daal zilver kan ook gegeven worden aan drachtige en zogende huisdieren.

Gewicht: Collo´daal zilver is verkrijgbaar per 35 ml en 70 ml.

Samenstelling Collo´daal zilver:

Collo´daal zilver 10 ppm en gedestilleerd water.

Gebruik Collo´daal zilver:

Colloidaalzilver

Collo´daalzilver zalf - speciaal voor de huid. Breng een kleine hoeveelheid zalf op de aangedane huid aan, masseer dit vervolgens zachtjes in. De zalf dient minimaal 5 minuten in te trekken. Collo´daalzilver zalf is het meest effectief als er minimaal 4 tot 6 keer daags ingesmeerd wordt. Na enkele dagen is resultaat zichtbaar.

Collo´daalzilver druppels - zeer geschikt voor toepassing op de huid, in de bek en de keel. De Colloidaal zilver druppels zijn niet geschikt voor inwendig gebruik voor maag, darmen of andere ontstekingen in het lichaam.

Bij kleine knaag- en huisdieren tot 5 kg: 6 maal daags 5 druppels op de aangedane plaatsen druppelen.

Bij kat of hond vanaf 5 kg: 6 maal daags 8 tot 10 druppels op de aangedane plaatsen druppelen.

De druppels en de zalf hoeven maar korte tijd contact met de huid te maken. Omdat collo´daal zilver uit zeer kleine deeltjes (collo´den) bestaat, heeft de werkzame stof (zilver) een betrekkelijk groot oppervlak. Hierdoor ontstaat er als het ware een katalyserende werking, dat wil zeggen dat de werkzame stof zeer snel wordt opgenomen.KLANTENREACTIES COLLO¤DAAL ZILVER DRUPPELS (scrollen naar beneden)
KLANTENREACTIES COLLO¤DAAL ZILVER ZALF (scrollen naar beneden)


hond-Collo´daal-zilver Mail deze pagina    kat-Collo´daal-zilver Toevoegen aan je Favorieten    cavia-Collo´daal-zilver Print deze pagina