COLLOÏDAAL ZILVER VOOR HOND, KAT, CAVIA EN OVERIGE HUISDIEREN.

Het is al lange tijd bekend dat zilver een zuiverende werking heeft. Daarom hadden veel reizigers vroeger vaak een zilverstuk of zilveren munt op zak, hiermee kon water of melk gezuiverd worden.

Deze techniek is later verfijnd. Men vond uit dat er met zilver Colloïdaal zilverwater gemaakt kon worden. Twee zilveren elektroden werden ondergedompeld in water, vervolgens werd er een elektrische vonk tussen de elektroden tot stand gebracht. Hierdoor ontstonden er zeer kleine zilverdeeltjes in het water; een colloïde van zilverdeeltjes. Doordat het zilver was gesplitst in vele kleine colloïden (deeltjes) ontstond er een relatief groot oppervlak aan zilverdeeltjes. Zo kon de zuiverende werking van het zilver nog effectiever en doeltreffender worden ingezet.

Men kwam er al gauw achter dat colloïdaal zilver niet enkel zuiverende eigenschappen had. Ze ontdekten ook de antimicrobiële eigenschappen van colloïdaal zilver. Menig arts schreef plotseling colloïdaal zilver voor bij bacteriële infecties zoals syfilis. Tot 1938 was colloïdaal zilver een officieel geneesmiddel in de Verenigde Staten.

Rond diezelfde tijd ontdekte de farmaceutische industrie penicilline en dit werd verder ontwikkeld. Penicilline kennen we nu vooral als antibiotica. Antibiotica werd een zeer populair geneesmiddel tijdens de Tweede Wereldoorlog. Logistiek gezien was dit natuurlijk een handig middel. Hierdoor nam het gebruik van colloïdaal zilverwater af.

Tegenwoordig neemt de populariteit van antibiotica af. Men is erachter dat veel ziekteverwekkende bacteriën ondertussen een immuniteit hebben opgebouwd tegen de werking van antibiotica. Bovendien heeft antibiotica ook een aantal nadelige bijwerkingen. Antibiotica vernietigt niet alleen ziekteverwekkende bacteriën, maar ook nuttige darmbacteriën. Antibioticagebruik kan ook leiden tot een verminderde natuurlijke afweer en bijwerkingen zoals misselijkheid, diarree of huiduitslag.

Colloïdaal zilver, is verkrijgbaar als vloeistof en zalf. Het kan door de antibacteriele werking goed worden ingezet bij schadelijke bacteriën.

Colloïdaal zilverzalf is ook heel goed te gebruiken bij een voorhuidontsteking. Verwijder de ontsteking druppels met een tissue en breng hierna de zilverzalf aan. Laat de zalf 3-4 minuten intrekken. Herhaal dit 3 maal per dag.

Het is de mensheid al eeuwen bekend dat vele planten en kruiden een geneeskrachtige werking hebben. Helaas mogen we op grond van hetgeen is bepaald in de Europese verordening betreffende gezondheidsclaims nog maar zeer weinig vermelden over de werking van Colloïdaal zilver.

In de klantenreacties kunt u lezen waarom andere klanten Colloïdaal zilver hebben gekocht en wat hun ervaringen met deze formule zijn. De klantenreacties vindt u helemaal onderaan in deze tekst.

Als u nog vragen heeft, stuurt u ons dan een e-mail: info@huisdierendokter.nl

Bestellingen die voor 15.15 uur geplaatst en betaald zijn via Ideal, worden dezelfde werkdag met track & trace verzonden.

Bestel dit artikel Colloïdaal zilver, druppels, 35 ml  € 11,60
Bestel dit artikel Colloïdaal zilver, zalf, 30 ml  € 14,90

35 ml = 700 druppels

Colloïdaal zilver is een veterinair verzorgingsproduct. Voor honden, katten, cavia's en andere kleine huisdieren van alle leeftijden, inclusief pups, kittens, drachtige en zogende huisdieren. Colloïdaal zilver kan over een langere periode worden ingezet, er zijn geen bijwerkingen bekend. De formule mag worden ingezet samen met medicatie van uw dierenarts, andere Chinese kruiden of homeopathie.

Samenstelling Colloïdaal zilver druppels: 10 ppm en gedestilleerd water.

Samenstelling Colloïdaal zilver zalf: 10 ppm, Prunus amygdalus dulcis oil en Simmondsia chinensis seed oil.

Dosering Colloïdaal zilver druppels - zeer geschikt voor toepassing in de bek en de keel. De Colloïdaal zilver druppels zijn niet effectief voor inwendig gebruik voor maag, darmen of andere ontstekingen in het lichaam.

Bij kleine knaag- en huisdieren tot 5 kg: 6 maal daags 4 druppels.

Bij kat of hond vanaf 5 kg: 6 maal daags 8 druppels per 10 kg.

Dosering Colloïdaal zilver zalf - speciaal voor de huid. Breng een kleine hoeveelheid zalf op de aangedane huid aan, masseer dit vervolgens zachtjes in. De zalf dient minimaal 5 minuten in te trekken. Colloïdaal zilver zalf is het meest effectief als er minimaal 4 tot 6 keer daags ingesmeerd wordt. Na enkele dagen is resultaat zichtbaar.

Resultaat: Bacteriële infectie, het eerste resultaat 2 - 3 dagen, herstel na 1 - 2 weken.
Huid(zalf), het eerste resultaat 2 - 3 dagen, herstel na 1 - 2 weken.

colloïdaal zilver
 
colloïdaal zilverzalf
colloïdaal zilver
 
colloïdaal zilverzalfKLANTENREACTIES COLLOÏDAAL ZILVER DRUPPELS (scrollen naar beneden)

KLANTENREACTIES COLLOÏDAAL ZILVER ZALF (scrollen naar beneden)