TWS: GOED VOOR DE SCHILDKLIER VAN DE HOND.

TWS is een aanvullend diervoeder. TWS ondersteunt de schildklier en levert een bijdrage aan een normale werking van de schildklier. TWS bevat Jodium en Seleen, deze stoffen dragen bij tot een normale en stabiele productie van schildklierhormonen en tot een normale en stabiele werking van de schildklier. Seleen is daarnaast essentieel voor de productie van schildklierhormonen.

Het is de mensheid al eeuwen bekend dat vele planten en kruiden een geneeskrachtige werking hebben. Helaas mogen we op grond van hetgeen is bepaald in de Europese verordening betreffende gezondheidsclaims nog maar zeer weinig vermelden over de werking van TWS.

In de klantenreacties kunt u lezen waarom andere klanten TWS hebben gekocht en wat hun ervaringen met deze producten zijn. De klantenreacties vindt u helemaal onderaan in deze tekst.

Als u nog vragen heeft, stuurt u ons dan een e-mail: info@huisdierendokter.nl

Bestellingen die voor 15.15 uur geplaatst en betaald zijn via Ideal, worden dezelfde werkdag met track & trace verzonden.

Bestel dit artikel TWS, 90 tabl. 300 mg  € 24,60
Bestel dit artikel TWS, 180 tabl. 300 mg  € 44,70

TWS = Trade mark (merknaam)

TWS is een aanvullend diervoeder. Voor honden, katten, cavia's en andere kleine huisdieren van alle leeftijden, inclusief pups, kittens, drachtige en zogende huisdieren. De kruiden kunnen over een langere periode worden ingezet, er zijn geen bijwerkingen bekend. De formule mag worden ingezet samen met medicatie van uw dierenarts, andere Chinese kruiden of homeopathie.

Samenstelling TWS: Kalium phosphoricum, Kalium sulfuricum, Kalium bromatum, Kalium jodatum (Jodium), Manganum sulfuricum en Seleen. Toevoegingsmiddelen: Microcristalline cellulose, Crosslinked sodium carboxymethyl cellulose, Silicic acid. Analytische bestanddelen: ruwe as 3,1% ruw vet 0,2% ruw eiwit 1,5% ruwe celstof 7,7% Natrium 0,3%.

Dosering TWS: eventueel oplossen in water en mengen met voedsel.

kleine hond: tweemaal daags 1 tablet.
middelgrote hond: tweemaal daags 2 tabletten.
grote hond: tweemaal daags 3 tabletten.

Resultaat: 1 - 3 weken.

Onderhoudsdosering of preventieve dosering: 50% van de normale dosering.

Als achteraf blijkt dat geen schildklieraandoening aanwezig is, heeft TWS geen enkele nadelig effect. TWS mag dan ook gewoon ingezet worden.

   
300 mg tablet
   


KLANTENREACTIES TWS (scrollen naar beneden)