SCHILDKLIER BIJ DE HOND

Functie van de schildklier

De schildklier is een klein orgaan dat zich vlak onder het strottenhoofd bevindt. De schildklier is verantwoordelijk voor de aanmaak van schildklierhormonen. Deze T3 en T4 hormonen zijn van essentieel belang voor een goede groei, de ontwikkeling van het zenuwstelsel en de stofwisseling.

De stofwisseling is één van de belangrijkste processen van het lichaam. De stofwisseling zorgt er onder andere voor dat voedsel en water goed door het lichaam worden opgenomen zodat het lichaam hier snel en efficiënt energie uit vrijmaken kan. Ook regelt de stofwisseling dat bouwstoffen en energie effectief en doelmatig worden aangesproken als bron voor allerlei andere belangrijke processen in het lichaam. Daarnaast is de stofwisseling verantwoordelijk voor de verwerking van afvalstoffen en zorgt dat een overschot aan opbouwstoffen afgescheiden wordt.

Met andere woorden, een gezonde stofwisseling is van essentieel belang voor de gezondheid van uw hond. Daarom is het belangrijk dat de schildklier goed in balans is en zijn taak goed uitvoert. Een hond met een gezonde stofwisseling is vitaal en actief, heeft een goede lichaamstemperatuur, een mooie en volle vacht, een goede huidskleur en een stabiel lichaamsgewicht.

TWS: GOED VOOR DE SCHILDKLIER VAN DE HOND

TWS is een aanvullend diervoeder. TWS ondersteunt de schildklier en levert een bijdrage aan een normale werking van de schildklier. TWS bevat Jodium en Seleen, deze stoffen dragen bij tot een normale en stabiele productie van schildklierhormonen en tot een normale en stabiele werking van de schildklier. Seleen is daarnaast essentieel voor de productie van schildklierhormonen.

In de klantenreacties kunt u lezen waarom andere klanten TWS hebben gekocht en wat hun ervaringen met deze producten zijn. De klantenreacties vindt u helemaal onderaan in deze tekst.

Als u nog vragen heeft, stuurt u ons dan een e-mail: info@huisdierendokter.nl


Bestel dit artikel TWS, 300 mg tabletten   90 tabletten € 21,30
Bestel dit artikel TWS, 300 mg tabletten 180 tabletten € 39,60

™ = Trade mark (merknaam)

Productinformatie TWS(etiket)

TWS is een aanvullend diervoeder. TWS is geschikt voor honden van alle leeftijden, ook voor pups. TWS kan ook gegeven worden aan drachtige en zogende huisdieren.

Gewicht: TWS is verkrijgbaar in tabletten van 300 mg. De tabletten worden verpakt per 90 tabletten. Het netto gewicht van 90 tabletten is 27 gram.

Samenstelling TWS:

Seleen, Kalium, Bromide, Magnesiumstearaat. Toevoegingsmiddelen: Microcristalline cellulose, Crosslinked sodium carboxymethyl cellulose, Silicic acid. Analytische bestanddelen: ruwe as 3,1% ruw vet 0,2% ruw eiwit 1,5% ruwe celstof 7,7% Natrium 0,3%.

Producent: de tabletten worden geproduceerd door Novolumen te Montfoort. Novolumen produceert deze in opdracht van- en exclusief en uitsluitend voor de Huisdierendokter.

In onderstaande tabellen staat een advies. Het advies is gebaseerd op gemiddelden. Geadviseerd wordt om altijd te beginnen met deze aanbevolen hoeveelheid. Het kan echter zijn dat uw dier meer baat heeft bij een hogere/lagere dosering.

Gebruik TWS:

kleine hond: tweemaal daags 1 tablet.
middelgrote hond: tweemaal daags 2 tabletten.
grote hond: tweemaal daags 3 tabletten.

 Productbeschrijving TWS

 Hoe geef ik een tablet aan mijn huisdier?

 
300 mg tablet
 


KLANTENREACTIES TWS TABLETTEN (scrollen naar beneden)

schildklier-hond Mail deze pagina    schildklier-hond Toevoegen aan je Favorieten    schildklier-hond Print deze pagina