DE WEERSTAND EN HET IMMUUNSYSTEEM VAN UW HOND, KAT EN CAVIA

ECHINA COMPLEX VERHOOGT DE NATUURLIJKE WEERSTAND VAN UW HOND, KAT EN CAVIA

Echina Complex is een aanvullend diervoeder. Echina Complex verhoogt de natuurlijke weerstand. Echina Complex ondersteunt en activeert het natuurlijke afweersysteem. Geeft meer energie en heeft een gunstige invloed op het uithoudingsvermogen. Kan ondersteunend worden gegeven tijdens herstel of bijvoorbeeld als voorbereiding op de winterperiode.

IMMUNITY COMPLEX VOOR HET IMMUUN- EN AFWEERSYSTEEM

Immunity Complex is een aanvullend diervoeder dat bestaat uit krachtige en hoogwaardige mineralen, sporenelementen, aminozuren en enzymen. Immunity Complex heeft een tweeledige werking:

In de klantenreacties kunt u lezen waarom andere klanten Echina Complex of Immunity Complex hebben gekocht en wat hun ervaringen met deze formule zijn. De klantenreacties vindt u helemaal onderaan in deze tekst.

Als u nog vragen heeft, stuurt u ons dan een e-mail: info@huisdierendokter.nl


Bestel dit artikel Echina Complex™ 35 ml € 10,60
Bestel dit artikel Echina Complex™ 70 ml € 19,10
Bestel dit artikel Immunity Complex™ 35 ml € 16,50
Bestel dit artikel Immunity Complex™ 70 ml € 29,70

35 ml = 700 druppels


Productinformatie Echina Complex(etiket)

Echina Complex is een aanvullend diervoeder. Echina Complex is geschikt voor hond, kat en cavia van alle leeftijden, ook voor pups en kittens. Echina Complex kan ook gegeven worden aan drachtige en zogende huisdieren.

Gewicht: Echina Complex is verkrijgbaar per 35 ml.

Samenstelling Echina Complex:

Echinacea, Cats Claw, Plantago psyllium, Ethylalcohol.

Producent: de vloeistof wordt geproduceerd door Novolumen te Montfoort. Novolumen produceert deze in opdracht van- en exclusief en uitsluitend voor de Huisdierendokter.

Gebruik Echina Complex:

Mengt u de aanbevolen hoeveelheid Echina Complex met een paar milliliter (ml) water. U kunt dit oraal toedienen met behulp van een pipet of spuitje. Desgewenst mag het ook door het voedsel gemengd worden. Echina Complex mag ook met een karnemelk/kattenmelk gemengd worden.

Tot 1 kg, 2 maal daags 1 druppel.
Tot 2 kg, 2 maal daags 2 druppels.
Tot 5 kg, 2 maal daags 5 druppels.
Tussen 5 - 10 kg, 2 maal daags 10 druppels.
Tussen 10 - 20 kg, 2 maal daags 15 druppels.
Zwaarder dan 20 kg, 2 maal daags 20 druppels.

 Productbeschrijving Echina Complex


Productinformatie Immunity Complex(etiket)

Immunity Complex is een aanvullend diervoeder. Immunity Complex is geschikt voor hond, kat en cavia van alle leeftijden, ook voor pups en kittens. Immunity Complex kan ook gegeven worden aan drachtige en zogende huisdieren..

Gewicht: Immunity Complex is verkrijgbaar per 35 ml.

Samenstelling Immunity Complex:

Liquid seaweed. Trace elements: Calcium, Copper, Iron, Magenese, Poassium, Zinc.

Producent: de vloeistof wordt geproduceerd door Novolumen te Montfoort. Novolumen produceert deze in opdracht van- en exclusief en uitsluitend voor de Huisdierendokter.

Gebruik Immunity Complex:

Meng de aanbevolen hoeveelheid Immunity Complex mengen met bronwater en spuit dit in de mond met een pipet of spuitje. Als het dier het compleet oplikt mag het ook met een beetje karnemelk gemengd worden. Immunity Complex heeft een zeer sterke smaak, geeft u dit daarom nooit onverdund aan uw dier.

Gebruik Immunity Complex:

Cavia / kat 3 druppels per dag.

Hond 6 druppels per dag.

 Productbeschrijving Immunity ComplexKLANTENREACTIES ECHINA COMPLEX (scrollen naar beneden)


KLANTENREACTIES IMMUNITY COMPLEX (scrollen naar beneden)

immuunsysteem-kat Mail deze pagina    Immuunsysteem-hond Toevoegen aan je Favorieten    immuunsysteem-cavia Print deze pagina