DE WEERSTAND EN HET IMMUUNSYSTEEM VAN UW HOND, KAT EN CAVIA


Echina complex verhoogt de natuurlijke weerstand van uw hond, kat en cavia

Echina Complex is een aanvullend diervoeder. Echina Complex verhoogt de natuurlijke weerstand. Echina Complex ondersteunt en activeert het natuurlijke afweersysteem. Geeft meer energie en heeft een gunstige invloed op het uithoudingsvermogen. Kan ondersteunend worden gegeven tijdens herstel of bijvoorbeeld als voorbereiding op de winterperiode.

Immunity complex voor het immuunsysteem en afweersysteem van uw hond kan en cavia

Immunity Complex is een aanvullend diervoeder dat bestaat uit krachtige en hoogwaardige mineralen, sporenelementen, aminozuren en enzymen. Immunity Complex heeft een tweeledige werking:

  • 1. het ondersteunt en stimuleert het immuunsysteem; en
  • 2. het activeert en bevordert Immunity Complex het afweersysteem.

Het is de mensheid al eeuwen bekend dat vele planten en kruiden een geneeskrachtige werking hebben. Helaas mogen we op grond van hetgeen is bepaald in de Europese verordening nr. 432/2012 betreffende gezondheidsclaims nog maar zeer weinig vermelden over de geneeskrachtige werking van de kruiden in Echina Complex en Immunity Complex.

In de klantenreacties kunt u lezen waarom andere klanten Echina Complex of Immunity Complex hebben gekocht en wat hun ervaringen met deze formule zijn. De klantenreacties vindt u helemaal onderaan in deze tekst.

Als u nog vragen heeft, stuurt u ons dan een e-mail: info@huisdierendokter.nl

Bij ons betaalt u geen verzendkosten! Bestellingen die voor 15.30 uur geplaatst en betaald zijn via Ideal, worden dezelfde werkdag met track & trace verzonden.

Bestel dit artikel Echina Complex, 35 ml  € 11,60
Bestel dit artikel Echina Complex, 100 ml  € 27,50
Bestel dit artikel Immunity Complex, 35 ml  € 17,50
Bestel dit artikel Immunity Complex, 100 ml  € 42,50

35 ml = 700 druppels

Echina Complex is een aanvullend diervoeder. Echina Complex is geschikt voor hond, kat en cavia van alle leeftijden, ook voor pups en kittens. Echina Complex kan ook gegeven worden aan drachtige en zogende huisdieren.

Samenstelling Echina Complex: Echinacea, Cats Claw, Plantago psyllium, Ethylalcohol.

Gebruik Echina Complex: Mengt u de aanbevolen hoeveelheid Echina Complex met water. U kunt dit oraal toedienen met behulp van een pipet of spuitje. Desgewenst mag het ook door het voedsel gemengd worden. Echina Complex mag ook met een karnemelk/kattenmelk gemengd worden.

Tot 1 kg, 2 maal daags 1 druppel.
Tot 2 kg, 2 maal daags 2 druppels.
Tot 5 kg, 2 maal daags 5 druppels.
Tussen 5 - 10 kg, 2 maal daags 10 druppels.
Tussen 10 - 20 kg, 2 maal daags 15 druppels.
Zwaarder dan 20 kg, 2 maal daags 20 druppels.

 Productbeschrijving Echina Complex


Immunity Complex is een aanvullend diervoeder. Immunity Complex is geschikt voor hond, kat en cavia van alle leeftijden, ook voor pups en kittens. Immunity Complex kan ook gegeven worden aan drachtige en zogende huisdieren.

Samenstelling Immunity Complex: Liquid seaweed. Trace elements: Calcium, Copper, Iron, Magenese, Poassium, Zinc.

Gebruik Immunity Complex: Meng de aanbevolen hoeveelheid Immunity Complex mengen met bronwater en spuit dit in de mond met een pipet of spuitje. Als het dier het compleet oplikt mag het ook met een beetje karnemelk gemengd worden. Immunity Complex heeft een zeer sterke smaak, geeft u dit daarom nooit onverdund aan uw dier.

Cavia / kat 3 druppels per dag.

Hond 6 druppels per dag.

 Productbeschrijving Immunity Complex

Echina Complex
 
Immunity Complex
Echina Complex
 
Immunity Complex


KLANTENREACTIES ECHINA COMPLEX (scrollen naar beneden)

KLANTENREACTIES IMMUNITY COMPLEX (scrollen naar beneden)