NIOBEST VOOR DE SPIEREN EN PEZEN

Niobest is een aanvullend diervoeder dat bestaat uit een mix van hoogwaardige natuurzuivere bestanddelen. Niobest helpt bij gevoelige, vermoeide, stijve en stramme spieren. Niobest kan ook worden gegeven ter verzorging van zwaar belaste spieren en bij herstel na fysieke inspanning.

In de klantenreacties kunt u lezen waarom andere klanten Niobest hebben gekocht en wat hun ervaringen met deze formule zijn. De klantenreacties vindt u helemaal onderaan in deze tekst.

Als u nog vragen heeft, stuurt u ons dan een e-mail: info@huisdierendokter.nl


Bestel dit artikel Niobest™, 300 mg Tabletten   90 tabletten € 27,90
Bestel dit artikel Niobest™, 300 mg Tabletten 180 tabletten € 53,90

= Trade mark (merknaam)

Productinformatie Niobest(etiket)

Niobest is een aanvullend diervoeder op basis van Chinese kruiden. Niobest is geschikt voor hond, kat en cavia van alle leeftijden, ook voor pups en kittens. Niobest kan ook gegeven worden aan drachtige en zogende huisdieren.

Gewicht: Niobest is verkrijgbaar in tabletten van 300 mg. De tabletten worden verpakt per 90 tabletten. Het netto gewicht van 90 tabletten is 27 gram.

Samenstelling Niobest:

Arnica Flos, Calendula officinalis, Hamamelis virginiana, Achillae millefolium, Bryonia dioica, Chamomilla Flos, Bellis perrenis, Echinacea angustifolia (root), Echinacea purpure, Hypericum perforatum (tops), Magnesiumstearaat. Toevoegingsmiddelen: Microcristalline cellulose, Crosslinked sodium carboxymethyl cellulose, Silicic acid. Analytische bestanddelen: ruwe as 3,0% ruw vet 0,2% ruw eiwit 1,1% ruwe celstof 8,0% Natrium 0,4%.

Producent: de tabletten worden geproduceerd door Novolumen te Montfoort. Novolumen produceert deze in opdracht van- en exclusief en uitsluitend voor de Huisdierendokter.

In onderstaande tabellen staat een advies. Het advies is gebaseerd op gemiddelden. Geadviseerd wordt om altijd te beginnen met deze aanbevolen hoeveelheid. Het kan echter zijn dat uw dier meer baat heeft bij een hogere/lagere dosering.

Let op: de bovenste tabel betreft advies voor hond en kat. De onderste tabel betreft advies voor een cavia. De hoeveelheid voor een cavia is in verhouding hoger dan voor kat of hond.

Eventueel oplossen in water en mengen met voedsel.

cavia: tweemaal daags 1/2 tablet.
kleine hond/ kat: tweemaal daags 1 tablet.
middelgrote hond: tweemaal daags 2 tabletten.
grote hond: tweemaal daags 3 tabletten.

 Productbeschrijving Niobest

 Hoe geef ik een tablet aan mijn huisdier?

 
300 mg tablet
 


KLANTENREACTIES NIOBEST (scrollen naar beneden)

spieren-hond Mail deze pagina    stijve-spieren-honden Toevoegen aan je Favorieten    gezwollen-spieren-hond Print deze pagina