SWS: GOED VOOR DE SCHILDKLIER VAN DE KAT

SWS is een aanvullend diervoeder. SWS ondersteunt de schildklier en levert een bijdrage aan een normale werking van de schildklier. SWS bevat Jodium, deze stof draagt bij tot een normale productie van schildklierhormonen en tot een normale werking van de schildklier. Jodium is daarnaast essentieel voor de productie van schildklierhormonen.

Het is de mensheid al eeuwen bekend dat vele planten en kruiden een geneeskrachtige werking hebben. Helaas mogen we op grond van hetgeen is bepaald in de Europese verordening betreffende gezondheidsclaims nog maar zeer weinig vermelden over de werking van SWS.

In de klantenreacties kunt u lezen waarom andere klanten SWS hebben gekocht en wat hun ervaringen met deze producten zijn. De klantenreacties vindt u helemaal onderaan in deze tekst.

Als u nog vragen heeft, stuurt u ons dan een e-mail: info@huisdierendokter.nl

Bestellingen die voor 15.15 uur geplaatst en betaald zijn via Ideal, worden dezelfde werkdag met track & trace verzonden.

Bestel dit artikel SWS, 90 tabl. 300 mg  € 24,30
Bestel dit artikel SWS, 180 tabl. 300 mg  € 44,40

SWS = Trade mark (merknaam)

SWS is een aanvullend diervoeder. Voor honden, katten, cavia's en andere kleine huisdieren van alle leeftijden, inclusief pups, kittens, drachtige en zogende huisdieren. De kruiden kunnen over een langere periode worden ingezet, er zijn geen bijwerkingen bekend. De formule mag worden ingezet samen met medicatie van uw dierenarts, andere Chinese kruiden of homeopathie.

Samenstelling SWS: Kalium phosphoricum, Kalium sulfuricum, Kalium bromatum, Kalium jodatum (Jodium), Manganum sulfuricum en Seleen. Toevoegingsmiddelen: Microcristalline cellulose, Crosslinked sodium carboxymethyl cellulose, Silicic acid. Analytische bestanddelen: ruwe as 3,1% ruw vet 0,2% ruw eiwit 1,5% ruwe celstof 7,7% Natrium 0,3%.

Dosering SWS: eventueel oplossen in water en mengen met voedsel.

kleine kat: tweemaal daags 1 tablet.
grote kat: tweemaal daags 2 tabletten.

Resultaat: 1 - 3 weken.

Onderhoudsdosering of preventieve dosering: 50% van de normale dosering.

Als achteraf blijkt dat geen schildklieraandoening aanwezig is, heeft SWS geen enkele nadelig effect. SWS mag dan ook gewoon ingezet worden.

   
300 mg tablet
   


KLANTENREACTIES SWS (scrollen naar beneden)