TEKEN EN MIJTEN OP UW HON, KAT EN CAVIA

Tickfree bestaat uit een mix van zorgvuldig samengestelde Chinese kruiden. Het is een veterinair verzorgingsproduct bestemd voor uitwendig gebruik.

Het is de mensheid al eeuwen bekend dat vele planten en kruiden een geneeskrachtige werking hebben. Helaas mogen we op grond van hetgeen is bepaald in de Europese verordening nr. 432/2012 betreffende gezondheidsclaims nog maar zeer weinig vermelden over de geneeskrachtige werking van de kruiden in Tickfree.

In de klantenreacties kunt u lezen waarom andere klanten Tickfree hebben gekocht en wat hun ervaringen met deze producten zijn. De klantenreacties vindt u helemaal onderaan in deze tekst.

Als u nog vragen heeft, stuurt u ons dan een e-mail: info@huisdierendokter.nl

Bij ons betaalt u geen verzendkosten! Bestellingen die voor 15.30 uur geplaatst en betaald zijn via Ideal, worden dezelfde werkdag met track & trace verzonden.

Bestel dit artikel Tickfree formule, 100 gram  € 18,50
Bestel dit artikel Tickfree formule, 200 gram  € 35,30

Tickfree = Trade mark (merknaam)

Tickfree is een veterinair verzorgingsproduct. Tickfree is geschikt voor honden van alle leeftijden, ook voor pups. Tickfree kan ook gegeven worden aan drachtige en zogende huisdieren.

Samenstelling Tickfree: Stemona sessilifolia root, Saposhnikovia divaricata root, Sophora flavescens root, Mentha canadensis branch/leaf, Cnidium monnieri fruit, honeycomb, Sulfur.

Gebruik Tickfree:

De kruidenformule is voor uitwendig gebruik en moet opgelost worden in kraanwater op kamertemperatuur.
Met 10 gram Tickfree kruiden kunt U 0,1 liter vloeistof aanmaken.

De Tickfree formule is een natuurproduct en geeft bij het oplossen in water een bruine kleur af. Dit is het enige nadeel van het product. Als u een witte kat of hond hebt, krijgt deze gedurende 1 tot 2 dagen een bruine kleur. Na twee dagen heeft uw dier weer zijn oude vertrouwde kleur terug. Op dit moment wordt onderzocht of dit nog aangepast kan worden, we willen de formule niet chemisch laten bewerken, maar het een puur natuur product laten zijn.

De vloeistof met de Tickfree moet goed contact maken met de huid. Hiervoor uw hond eerst zodanig douchen, dat het tot op de huid nat is. Is de huid van uw hond goed vochtig, dan de aangemaakte vloeistof met de Tickfree gaan in masseren. Hierdoor krijgt de Tickfree goed contact met de huid, waardoor deze opgenomen kan worden door de huid. De Tickfree 5-10 minuten laten intrekken. Niet uitspoelen, maar met een handdoek droog wrijven.

Na twee weken neemt de beschermende werking af. Afhankelijk van de situatie kan het zinvol zijn de Tickfree opnieuw toe te passen. Aangemaakte vloeistof dient direct opgemaakt te worden, het is niet geschikt om te bewaren. De droge kruiden blijven minimaal 3 jaar houdbaar.

 Productbeschrijving TickfreeKLANTENREACTIES TICKFREE (scrollen naar beneden)