LISENG: FORMULE VOOR KATTEN

Liseng bestaat uit een zorgvuldig samengestelde mix van Chinese kruiden. In de klantenreacties kunt u lezen waarom andere klanten Liseng hebben gekocht en wat hun ervaringen met deze formule zijn. De klantenreacties vindt u helemaal onderaan in deze tekst.

Verhogen van de weerstand. Liseng kan heel goed gecombineerd worden met Echina complex.

Echina Complex is een aanvullend diervoeder. Echina Complex verhoogt de natuurlijke weerstand. Echina Complex ondersteunt en activeert het natuurlijke afweersysteem. Geeft meer energie en heeft een gunstige invloed op het uithoudingsvermogen. Kan ondersteunend worden gegeven tijdens herstel of bijvoorbeeld als voorbereiding op de winterperiode.

Het is de mensheid al eeuwen bekend dat vele planten en kruiden een geneeskrachtige werking hebben. Helaas mogen we op grond van hetgeen is bepaald in de Europese verordening nr. 432/2012 betreffende gezondheidsclaims nog maar zeer weinig vermelden over de geneeskrachtige werking van de kruiden in Liseng.

In de klantenreacties kunt u lezen waarom andere klanten Liseng hebben gekocht en wat hun ervaringen met deze formule zijn. De klantenreacties vindt u helemaal onderaan in deze tekst.

Als u nog vragen heeft, stuurt u ons dan een e-mail: info@huisdierendokter.nl

Bij ons betaalt u geen verzendkosten! Bestellingen die voor 15.30 uur geplaatst en betaald zijn via Ideal, worden dezelfde werkdag met track & trace verzonden.

Bestel dit artikel Liseng, 90 tabl. 300 mg  € 24,90
Bestel dit artikel Liseng, 180 tabl. 300 mg  € 47,30
Bestel dit artikel Echina Complex, 35 ml  € 11,60
Bestel dit artikel Echina Complex, 100 ml  € 27,50

Liseng & Echina Complex = Trade mark (merknaam)

Liseng is een aanvullend diervoeder op basis van Chinese kruiden. Liseng is geschikt voor katten van alle leeftijden, ook voor kittens. Liseng kan ook gegeven worden aan drachtige en zogende huisdieren.

Samenstelling Liseng: Hordeum vulgare, Poria cocos, Atracylodes macrocephala, Angelica chinensis, Cinnamomum cassia, Ledebouriella divaricata, Glycyrrhiza uralensis. Toevoegingsmiddelen: Microcristalline cellulose, Crosslinked sodium carboxymethyl cellulose, Silicic acid. Analytische bestanddelen: Analytische bestanddelen: ruwe as 3,1% ruw vet 0,2% ruw eiwit 1,5% ruwe celstof 7,7% Natrium 0,3%.

In onderstaande tabel staat een advies. Het advies is gebaseerd op gemiddelden. Geadviseerd wordt om altijd te beginnen met deze aanbevolen hoeveelheid. Het kan echter zijn dat uw kat meer baat heeft bij een hogere/lagere dosering.

De eerste 14 dagen moet er een dubbele hoeveelheid Liseng worden geven. Daarna kan er worden overgegaan op de normale hoeveelheid.

Gebruik Liseng kat
Gewicht Eerste 14 dagen Vanaf 15 dagen
 
tot 1 kg  2x daags 1 tabl. 300 mg  2x daags 0,5 tabl. 300 mg
tot 5 kg  2x daags 2 tabl. 300 mg  2x daags 1 tabl. 300 mg
tot 10 kg  2x daags 4 tabl. 300 mg  2x daags 2 tabl. 300 mg

Echina Complex is een aanvullend diervoeder. Echina Complex is geschikt voor katten van alle leeftijden, ook voor kittens. Echina Complex kan ook gegeven worden aan drachtige en zogende katten.

Samenstelling Echina Complex:

Echinacea, Cats Claw, Plantago psyllium, Ethylalcohol.

Gebruik Echina Complex:

Mengt u de aanbevolen hoeveelheid Echina Complex met water. U kunt dit oraal toedienen met behulp van een pipet of spuitje. Desgewenst mag het ook door het voedsel gemengd worden. Echina Complex mag ook met een karnemelk/kattenmelk gemengd worden.

Tot 1 kg, 2 maal daags 1 druppel.
Tot 2 kg, 2 maal daags 2 druppels.
Tot 5 kg, 2 maal daags 5 druppels.
Tussen 5 - 10 kg, 2 maal daags 10 druppels.

Bij ernstig verminderde weerstand mag u de hoveelheid gedurende twee weken verdubbelen, daarna kunt u dit afbouwen naar de normale hoeveelheid.

Voor een goede opbouw van het afweersysteem adviseren we om tenminste 3 maanden Echina Complex aan uw kat te geven.

 Productbeschrijving Liseng

 Productbeschrijving Echina Complex

 Hoe geef ik een tablet aan mijn huisdier?

Echina Complex
 
Echina Complex
 
300 mg tabletKLANTENREACTIES LISENG (scrollen naar beneden)

KLANTENREACTIES ECHINA COMPLEX (scrollen naar beneden)