LISENG: FORMULE VOOR KATTEN

Liseng bestaat uit een zorgvuldig samengestelde mix van Chinese kruiden. In de klantenreacties kunt u lezen waarom andere klanten Liseng hebben gekocht en wat hun ervaringen met deze formule zijn. De klantenreacties vindt u helemaal onderaan in deze tekst.

Verhogen van de weerstand. Liseng kan heel goed gecombineerd worden met Echina complex.

Echina Complex is een aanvullend diervoeder. Echina Complex verhoogt de natuurlijke weerstand. Echina Complex ondersteunt en activeert het natuurlijke afweersysteem. Geeft meer energie en heeft een gunstige invloed op het uithoudingsvermogen. Kan ondersteunend worden gegeven tijdens herstel of bijvoorbeeld als voorbereiding op de winterperiode.

In de klantenreacties kunt u lezen waarom andere klanten Liseng hebben gekocht en wat hun ervaringen met deze formule zijn. De klantenreacties vindt u helemaal onderaan in deze tekst.

Als u nog vragen heeft, stuurt u ons dan een e-mail: info@huisdierendokter.nl


Bestel dit artikel Liseng™, 300 mg tabletten   90 tabletten € 22,80
Bestel dit artikel Liseng™, 300 mg tabletten 180 tabletten € 43,40
Bestel dit artikel Echina Complex™   35 ml € 10,60
Bestel dit artikel Echina Complex™   70 ml € 19,10

ô = Trade mark (merknaam)

Productinformatie Liseng(etiket)

Liseng is een aanvullend diervoeder op basis van Chinese kruiden. Liseng is geschikt voor katten van alle leeftijden, ook voor kittens. Liseng kan ook gegeven worden aan drachtige en zogende huisdieren.

Gewicht: Liseng is verkrijgbaar in tabletten van 300 mg. De tabletten worden verpakt per 90 tabletten. Het netto gewicht van 90 tabletten van 300 mg is 27 gram.

Samenstelling Liseng:

Hordeum vulgare, Poria cocos, Atracylodes macrocephala, Angelica chinensis, Cinnamomum cassia, Ledebouriella divaricata, Glycyrrhiza uralensis, Magnesiumstearaat. Toevoegingsmiddelen: Microcristalline cellulose, Crosslinked sodium carboxymethyl cellulose, Silicic acid. Analytische bestanddelen: Analytische bestanddelen: ruwe as 3,1% ruw vet 0,2% ruw eiwit 1,5% ruwe celstof 7,7% Natrium 0,3%.

Producent: Liseng wordt geproduceerd door Novolumen te Montfoort. Novolumen produceert deze in opdracht van- en exclusief en uitsluitend voor de Huisdierendokter.

In onderstaande tabellen staat een advies. Het advies is gebaseerd op gemiddelden. Geadviseerd wordt om altijd te beginnen met deze aanbevolen hoeveelheid. Het kan echter zijn dat uw kat meer baat heeft bij een hogere/lagere dosering.

De eerste 14 dagen moet er een dubbele hoeveelheid Liseng worden geven. Daarna kan er worden overgegaan op de normale hoeveelheid.


Gebruik Liseng kat
Lichaamsgewicht
Eerste 14 dagen
Vanaf 15 dagen
tot 1 kg
2 x daags 1 tablet à 300 mg
2 x daags 0,5 tablet à 300 mg
tot 5 kg
2 x daags 2 tabletten à 300 mg
2 x daags 1 tablet à 300 mg
tot 10 kg
2 x daags 4 tablet à 300 mg
2 x daags 2 tablet à 300 mg

Productinformatie Echina Complex(etiket)

Echina Complex is een aanvullend diervoeder. Echina Complex is geschikt voor katten van alle leeftijden, ook voor kittens. Echina Complex kan ook gegeven worden aan drachtige en zogende katten.

Gewicht: Echina Complex is verkrijgbaar per 35 ml.

Samenstelling Echina Complex:

Echinacea, Cats Claw, Plantago psyllium, Ethylalcohol.

Producent: de vloeistof wordt geproduceerd door Novolumen te Montfoort. Novolumen produceert deze in opdracht van- en exclusief en uitsluitend voor de Huisdierendokter.

Gebruik Echina Complex:

Mengt u de aanbevolen hoeveelheid Echina Complex met een paar milliliter (ml) water. U kunt dit oraal toedienen met behulp van een pipet of spuitje. Desgewenst mag het ook door het voedsel gemengd worden. Echina Complex mag ook met een karnemelk/kattenmelk gemengd worden.

Tot 1 kg, 2 maal daags 1 druppel.
Tot 2 kg, 2 maal daags 2 druppels.
Tot 5 kg, 2 maal daags 5 druppels.
Tussen 5 - 10 kg, 2 maal daags 10 druppels.

Bij ernstig verminderde weerstand mag u de hoveelheid gedurende twee weken verdubbelen, daarna kunt u dit afbouwen naar de normale hoeveelheid.

Voor een goede opbouw van het afweersysteem adviseren we om tenminste 3 maanden Echina Complex aan uw kat te geven.

 Productbeschrijving Liseng

 Productbeschrijving Echina Complex

 Hoe geef ik een tablet aan mijn huisdier?


300 mg tablet
 
300 mg tablet
 


KLANTENREACTIES LISENG (scrollen naar beneden)

KLANTENREACTIES ECHINA COMPLEX (scrollen naar beneden)

niesziekte-kat Mail deze pagina    niesziekte-poes Toevoegen aan je Favorieten    niesziekte-kitten Print deze pagina