TRANENDE, RODE OF BRANDERIGE OGEN BIJ HOND, KAT EN CAVIA.

Oogklachten bij hond, kat en cavia.

Wanneer uw huisdier last heeft van tranende, rode of branderige ogen, dan kunt u colloïdaal zilver oogdruppels inzetten. Colloïdaal zilver oogdruppels bestaan uit hoogwaardig colloïdaal zilver. Doordat colloïdaal zilver een antibacteriële werking heeft, werken de druppels snel en effectief.

Het is de mensheid al eeuwen bekend dat vele planten en kruiden een geneeskrachtige werking hebben. Helaas mogen we op grond van hetgeen is bepaald in de Europese verordening betreffende gezondheidsclaims nog maar zeer weinig vermelden over de werking van oogdruppels.

In de klantenreacties kunt u lezen waarom andere klanten de oogdruppels hebben gekocht en wat hun ervaringen met deze formule zijn. De klantenreacties vindt u helemaal onderaan in deze tekst.

Als u nog vragen heeft, stuurt u ons dan een e-mail: info@huisdierendokter.nl

Bestellingen die voor 15.15 uur geplaatst en betaald zijn via Ideal, worden dezelfde werkdag met track & trace verzonden.

Bestel dit artikel Colloïdaal zilver oogdruppels, 35 ml  € 19,50

35 ml = 700 druppels

Colloïdaal zilver is een veterinair verzorgingsproduct. Voor honden, katten, cavia's en andere kleine huisdieren van alle leeftijden, inclusief pups, kittens, drachtige en zogende huisdieren. De oogdruppels kunnen over een langere periode worden ingezet, er zijn geen bijwerkingen bekend. De formule mag worden ingezet samen met medicatie van uw dierenarts, andere Chinese kruiden of homeopathie.

Samenstelling: 20 ppm en gedestilleerd water.

Dosering: 6 x daags 2 druppels in het oog druppelen.

Resultaat: 1 - 5 dagen.

colloïdaal zilver oog druppels
 
colloïdaal zilver oogdruppels
 


KLANTENREACTIES COLLOÏDAAL ZILVER OOGDRUPPELS (scrollen naar beneden)