QUELL: FORMULE VOOR DE NATTE HUID BIJ HOND, KAT EN CAVIA.


Natte huidziekten hebben een direct verband met functioneren van de lever en de milt.

Deze kunnen met of zonder jeuk voorkomen. Voor de genezing van huidziekten is het daarom belangrijk het desbetreffende orgaan te stimuleren (te "voeden").

Tot de natte huidziekten behoren bijvoorbeeld:

Furunkel (steenpuist) = een duidelijke begrensde ontsteking van de haarwortel, talg- of zweetklieren door pusvormende bacteriën.

Karbonkel, steenpuist (negenoog) = meerdere furunkels naast elkaar.

Abces = pusvorming door een bacteriële infectie, in een voor die tijd nog niet bestaande lichaamsholte. Tekenen van een infectie zijn zwelling, pijn, roodheid, warmte of een gestoorde functie. Ook kan er eventueel koorts en/of een algemeen ziektegevoel optreden.

De Chinese kruidengeneeskunde zet bij natte huidziekten de Quell formule in. De Quell formule werkt bij natte huidaandoeningen met en zonder jeuk. De Quell formule versterkt de inwendige organen, zoals de lever en de milt, zodat de afweerkrachten van het dier zich verbeteren en de ziekte van binnenuit kan worden bestreden. Om dit proces te ondersteunen, kunt u de uiterlijke behandeling met colloïdaal zilver ondersteunen, dat een directe werking tegen bacteriën, virussen en schimmels heeft.

Het is de mensheid al eeuwen bekend dat vele planten en kruiden een geneeskrachtige werking hebben. Helaas mogen we op grond van hetgeen is bepaald in de Europese verordening betreffende gezondheidsclaims nog maar zeer weinig vermelden over de werking van Quell.

In de klantenreacties kunt u lezen waarom andere klanten Quell hebben gekocht en wat hun ervaringen met deze formule zijn. De klantenreacties vindt u helemaal onderaan in deze tekst.

Als u nog vragen heeft, stuurt u ons dan een e-mail: info@huisdierendokter.nl

Bestellingen die voor 15.15 uur geplaatst en betaald zijn via Ideal, worden dezelfde werkdag met track & trace verzonden.

Bestel dit artikel Quell, 90 tabl. 1200 mg  € 37,40

Quell = Trade mark (merknaam)

Quell is een aanvullend diervoeder op basis van Chinese kruiden. Voor honden, katten, cavia's en andere kleine huisdieren van alle leeftijden, inclusief pups, kittens, drachtige en zogende huisdieren. De kruiden kunnen over een langere periode worden ingezet, er zijn geen bijwerkingen bekend. De formule mag worden ingezet samen met medicatie van uw dierenarts, andere Chinese kruiden of homeopathie.

Samenstelling Quell: Glehnia litoralis, Lonicera japonica, Phillodendron amurense, Rehmannia glutinosa, Scrophularia ningpoensis, Rheum palmatum, Prunella vulgaris, Arnebia euchroma. Toevoegingsmiddelen: Microcristalline cellulose, Crosslinked sodium carboxymethyl cellulose, Silicic acid. Analytische bestanddelen: ruwe as 3,0% ruw vet 0,2% ruw eiwit 1,1% ruwe celstof 8,0% Natrium 0,4%.

Dosering hond en kat
 
tot   5 kg
   2 x daags 0,25 tablet 1200 mg
tot 10 kg
   2 x daags 0,5 tablet 1200 mg
tot 20 kg
   2 x daags 1 tablet 1200 mg
tot 30 kg
   2 x daags 1,5 tablet 1200 mg
tot 40 kg
   2 x daags 2 tabletten 1200 mg
tot 50 kg
   2 x daags 2,5 tablet 1200 mg
>   50 kg
   2 x daags 3 tabletten 1200 mg

Knaagdieren zijn herbivoren (planteneters) en hebben een andere spijsvertering als carnivoren (vleeseters). We adviseren daarom bij knaagdieren in verhouding een hogere dosering als bij honden en katten.

Gebruik cavia, hamster en overige knaagdieren
 
2 x daags
0,25 tablet 1200 mg

Resultaat: 1 - 2 weken.

Onderhoudsdosering of preventieve dosering: 50% van de normale dosering.

1200 mg tablet
   
1200 mg tablet
   


KLANTENREACTIES QUELL (scrollen naar beneden)