GEPRIKKELDE EN RODE OREN BIJ HOND, KAT EN CAVIA.

Oorklachten bij hond, kat en cavia.

Wanneer uw huisdier last heeft van geprikkelde en rode oren, dan kunt u één van onze oordruppels inzetten.

Wij hebben in ons assortiment twee types oordruppels:

1. OORDRUPPELS TYPE 1: als het oor van binnen droog is en de huid rood en gevoelig is.

Hierbij vertoont het dier vaak opvallend gedrag, zoals:

- schudden met de kop
- schuren met het oor
- krabben aan het oor

In dit geval kunnen goed Oordruppels Type 1 ingezet worden. Oordruppels Type 1 zijn op basis van hoogwaardig colloïdaal zilver. Doordat colloïdaal zilver een antibacteriële werking heeft, werkt het snel en effectief.

2. OORDRUPPELS TYPE 2: als het oor van binnen nat is.

Het vocht zit meestal wat dieper in het oor. Onderin het oor is het meestal nat, het 'sopt' als het ware onder in het oor. De oorschelp kan ook rood en gevoelig zijn.

In dit geval kunnen Oordruppels Type 2 goed ingezet worden.

Oordruppels Type 2 bestaat uit een samenstelling van hoogwaardige en desinfecterende ingrediënten. Met een verpakking van 35 ml. kunnen de oren veertien dagen verzorgd worden.

Het is de mensheid al eeuwen bekend dat vele planten en kruiden een geneeskrachtige werking hebben. Helaas mogen we op grond van hetgeen is bepaald in de Europese verordening nr. 432/2012 betreffende gezondheidsclaims nog maar zeer weinig vermelden over de geneeskrachtige werking van de oordruppels.

In de klantenreacties kunt u lezen waarom andere klanten de oor druppels hebben gekocht en wat hun ervaringen met deze formule zijn. De klantenreacties vindt u helemaal onderaan in deze tekst.

Als u nog vragen heeft, stuurt u ons dan een e-mail: info@huisdierendokter.nl

Bij ons betaalt u geen verzendkosten! Bestellingen die voor 15.30 uur geplaatst en betaald zijn via Ideal, worden dezelfde werkdag met track & trace verzonden.

Bestel dit artikel Oordruppels type 1, 35 ml  € 14,50
Bestel dit artikel Oordruppels type 2, 35 ml  € 18,50

35 ml = 700 druppels

Oordruppels type 1 is een veterinair verzorgingsproduct. Oordruppels type 1 is geschikt voor hond, kat en cavia van alle leeftijden, ook voor pups en kittens. Oordruppels type 1 kan ook gegeven worden aan drachtige en zogende huisdieren.

Samenstelling Oordruppels type 1: Colloïdaal zilver 30 ppm en gedestilleerd water.

Gebruik Oordruppels type 1: minimaal 4 - 6 x daags 3 druppels in het oor. Vervolgens masseert u de gehoorgang van buitenaf, doet u dit ongeveer 1 minuut, masseer hierbij van onder naar boven. Hierna moet de uitwendige gehoorgang schoongemaakt worden met een plukje watten.

Oordruppels type 2 is een veterinair verzorgingsproduct. Oordruppels type 2 is geschikt voor honden van alle leeftijden, ook voor pups. Oordruppels type 2 kan ook gegeven worden aan drachtige en zogende huisdieren.

Samenstelling Oordruppels type 2: alcohol, water, acetic acid, boric acid, PVP-iodine.

Gebruik Oordruppels type 2: minimaal 4 - 6 x daags 3 druppels in het oor. Vervolgens masseert u de gehoorgang van buitenaf, doet u dit ongeveer 1 minuut, masseer hierbij van onder naar boven. Hierna moet de uitwendige gehoorgang schoongemaakt worden met een plukje watten.

oordruppels type 1
 
oordruppels type 2
oordruppels type 1
 
oordruppels type 2

 Productbeschrijving oordruppels type 1

 Productbeschrijving oordruppels type 2KLANTENREACTIES OORDRUPPELS TYPE 1 (scrollen naar beneden)

KLANTENREACTIES OORDRUPPELS TYPE 2 (scrollen naar beneden)