EOSINOFIELE GRANULOCYTEN BIJ EEN KAT.

Eosinofiele granulocyten (witte bloedcellen) hebben een duidelijke taak in het afweersysteem. Wanneer er bij de kat lichaamsvreemde stoffen het lichaam binnendringen, dan gaan de witte bloedcellen afweerstoffen afscheiden. Deze afweerstoffen dienen ter bescherming, ze moeten 'ongewenste lichaamsvreemde stoffen' uitschakelen.

SICAL VOOR KATTEN

Sical is een aanvullend diervoeder. Sical bevordert en helpt het natuurlijke afweersysteem van de lichaamscellen en draagt bij aan bescherming en behoud van gezonde cellen en weefsels.

Sical kan heel goed gecombineerd worden met Immunity Complex. Immunity Complex is een aanvullend diervoeder dat bestaat uit krachtige en hoogwaardige mineralen, sporenelementen, aminozuren en enzymen.

  • kunnen gebruikt worden bij symptomen van eosinofiel granuloom;
  • ondersteunt en stimuleert het immuunsysteem;
  • het activeert en bevordert het afweersysteem.

Het is de mensheid al eeuwen bekend dat vele planten en kruiden een geneeskrachtige werking hebben. Helaas mogen we op grond van hetgeen is bepaald in de Europese verordening betreffende gezondheidsclaims nog maar zeer weinig vermelden over de werking van Sical en Immunity Complex.

In de klantenreacties kunt u lezen waarom andere klanten Sical of Immunity Complex hebben gekocht en wat hun ervaringen met deze producten zijn. De klantenreacties vindt u helemaal onderaan in deze tekst.

Als u nog vragen heeft, stuurt u ons dan een e-mail: info@huisdierendokter.nl

Bestellingen die voor 15.15 uur geplaatst en betaald zijn via Ideal, worden dezelfde werkdag met track & trace verzonden.

Bestel dit artikel Sical, 90 tabl. 300 mg  € 26,10
Bestel dit artikel Sical, 180 tabl. 300 mg  € 48,60
Bestel dit artikel Immunity Complex, 35 ml  € 17,50
Bestel dit artikel Immunity Complex, 100 ml  € 42,50

Sical & Immunity Complex = Trade mark (merknaam)

Sical en Immunity Complex is een aanvullend diervoeder. Voor honden, katten, cavia's en andere kleine huisdieren van alle leeftijden, inclusief pups, kittens, drachtige en zogende huisdieren. De kruiden kunnen over een langere periode worden ingezet, er zijn geen bijwerkingen bekend. De formule mag worden ingezet samen met medicatie van uw dierenarts, andere Chinese kruiden of homeopathie.

Samenstelling Sical: Natrium phosphoricum, Calcium fluoratum, Kalium phosphoricum en Kalium sulfuricum. Toevoegingsmiddelen: Microcristalline cellulose, Crosslinked sodium carboxymethyl cellulose, Silicic acid. Analytische bestanddelen: ruwe as 3,1% ruw vet 0,2% ruw eiwit 1,5% ruwe celstof 7,7% Natrium 0,3%.

Samenstelling Immunity Complex: Liquid seaweed. Trace elements: Calcium, Copper, Iron, Magenese, Poassium, Zinc.

Dosering Sical: geef uw kat tweemaal daags 2 tabletten, eventueel oplossen in water en mengen met voedsel.

Dosering Immunity Complex: De aanbevolen hoeveelheid Immunity Complex mengen met water, 1 deel Immunity Complex en 20 delen water, en in de mond spuiten met een pipet of spuitje. Het mag ook door het voedsel. Als het dier het compleet oplikt mag het ook met een beetje karnemelk/ kattenmelk gemengd worden(1:20).

Het wordt aangeraden om een flesje (35 ml) compleet op te maken, zodat een uitstekende natuurlijke weerstand wordt verkregen.

Kat: 3 druppels per dag.

Resultaat: 1 - 3 maanden.

Onderhoudsdosering of preventieve dosering: 50% van de normale dosering.

Immunity Complex
 
Immunity Complex
 
300 mg tablet


KLANTENREACTIES SICAL (scrollen naar beneden)

KLANTENREACTIES IMMUNITY COMPLEX (scrollen naar beneden)