Product informatie formulier Immunity complex

Productbeschrijving

Immunity complex is een aanvullend diervoeder ingezet voor het optimaliseren van de natuurlijke weerstand.

Uiterlijke vorm

vloeibaar en kleurloos.

Samenstelling

Liquid seaweed. Trace elements: Calcium, Copper, Iron, Magenese, Poassium, Zinc.

Toepassingsgebied

Immunity complex, mag u voor langere tijd geven aan uw huisdier, zelfs levenslang. Het is geschikt voor huisdieren van alle leeftijden, ook voor pups en kittens. Mag ingezet worden bij drachtige en zogende huisdieren.

Bijwerkingen

Immunity complex kent geen bijwerkingen, ook niet bij langdurig gebruik.

Immunity complex is uitstekend in te zetten bij huisdieren met een verminderde weerstand, of huisdieren die lijden aan Cushing, leveraandoeningen, hartaandoeningen, diabetes, enzovoort. Het belast de organen van het lichaam niet. Dit in tegenstelling tot chemische producten.

Wisselwerkingen (=interacties)

Wisselwerkingen met andere formules van de Huisdierendokter en diergeneesmiddelen (antibiotica etc.) van de dierenarts zijn niet bekend.

Overdosering

Overdosering betekent dat uw huisdier meer Immunity complex heeft binnen gekregen dan de gewenste dosering. Een overdosering heeft geen enkel nadelig effect.

Wijze van bewaren

Immunity complex kunt u het beste bewaren in de originele verpakking, deze kan na openen makkelijk opnieuw luchtdicht worden afgesloten. Bewaart u het op kamertemperatuur.

Houdbaarheid en uiterste gebruiksdatum

De druppels zijn, mits op de juiste wijze bewaard, houdbaar tot de datum op de verpakking. U moet ze niet meer gebruiken na de vermelde "exp" datum. Bijvoorbeeld: 12- betekent dat u de Immunity complex na december niet meer moet gebruiken. Immunity complex is gemiddeld drie jaar houdbaar na de aankoop.

Zuivere kwaliteit

Het is 100% natuurlijk en bevat dus geen (chemische) toevoegingen zoals gluten, gist, kleur-, geur- of conserveermiddelen.

Vragen

Heeft u een vraag over deze formule of het gebruik van meerdere formules tegelijkertijd, stuur dan een e-mail aan: info@huisdierendokter.nl.

TERUG