Product informatie formulier Echina complex

Productbeschrijving

Echina complex is een aanvullend diervoeder op basis van Chinese kruiden wordt ingezet voor het verhogen van de natuurlijke weerstand bij katten.

Uiterlijke vorm

vloeibaar met een bruine kleur.

Samenstelling

Echinacea, Cats Claw, Plantago psyllium, Ethylalcohol.

Toepassingsgebied

Echina complex, mag u voor langere tijd geven aan uw huisdier, zelfs levenslang. Het is geschikt voor huisdieren van alle leeftijden, ook voor pups en kittens. Mag ingezet worden bij drachtige en zogende huisdieren. Mag opgelikt worden en is niet schadelijk in het oog.

Wijze van bewaren

Echina complex kunt u het beste bewaren in de originele verpakking, deze kan na openen makkelijk opnieuw luchtdicht worden afgesloten. Bewaart u het op kamertemperatuur.

Houdbaarheid en uiterste gebruiksdatum

De druppels zijn, mits op de juiste wijze bewaard, houdbaar tot de datum op de verpakking. U moet ze niet meer gebruiken na de vermelde "exp" datum. Bijvoorbeeld: 12- betekent dat u de Echina complex na december niet meer moet gebruiken. Echina complex is gemiddeld drie jaar houdbaar na de aankoop.

Zuivere kwaliteit

Het is 100% natuurlijk en bevat dus geen (chemische) toevoegingen zoals gluten, gist, kleur-, geur- of conserveermiddelen.

Vragen

Heeft u een vraag over deze formule of het gebruik van meerdere formules tegelijkertijd, stuur dan een e-mail aan: info@huisdierendokter.nl.

TERUG