Product informatie formulier Digest Powder

Productbeschrijving

Digest Powder is een aanvullend diervoeder die ingezet wordt voor de hond en kat.

Uiterlijke vorm

De Digest Powder is beschikbaar in een verpakking van 400 en 800 gram.

Samenstelling

ontsloten lijnzaad. Analytische bestanddelen: ruwe as 4,1% ruw vet 14,5% Ruw eiwit 29,8% ruwe celstof 8,7%.

Toepassingsgebied

  • Digest Powder kunt u gerust voor langere tijd geven aan uw hond. Het is geschikt voor honden van alle leeftijden, ook voor pups.
  • Digest Powder kan gegeven worden aan drachtige en zogende honden.

Teveel gegeven

Als een hond aanzienlijke meer heeft binnengekregen als gewenst (bijvoorbeeld 10 x meer dan normaal) kan mogelijk diarree optreden. Indien dit na een aantal dagen niet overgaat, kunt u voor overleg contact opnemen met de Huisdierendokter of uw dierenarts.

Bewaking reinheid van de kruidenformules

Al onze kruidenformules worden zowel in een Chinees als in Nederlands laboratorium getest. Op deze wijze zorgen wij dat onze formules voldoen aan de Nederlandse en Europese wetgeving. Getest wordt op ware metalen, mycotoxins, polyaromatic hydrocarbons (PAH's), organochlorine pesticides, organophosphorus pesticides, organonitrogen pesticides en microbiology. Een aantal voorbeelden van analyse certificaten staan hieronder.

Al onze kruidenformules worden in China als in Nederland getest. Op deze site staan een aantal voorbeeld rapporten. Door de controles kunnen wij garanderen dat al onze kruidenformules vrij zijn van zware metalen, mycotoxins, polyaromatic hydrocarbons (PAH's), organochlorine pesticides, organophosphorus pesticides, organonitrogen pesticides en microbiology.

Chinees testrapport: CERTIFICATE OF ANALYSIS-rapport bekijken.

Nederlands testrapport(ENDC): ENDC-rapport bekijken.

Wijze van bewaren

Onze kruidenformules kunt u het beste bewaren in de originele verpakking, deze kan na openen makkelijk opnieuw luchtdicht worden afgesloten. Bewaart u de tabletten op kamertemperatuur en in een droge omgeving.

Houdbaarheid en uiterste gebruiksdatum

De tabletten zijn, mits op de juiste wijze bewaard, houdbaar tot de datum op de verpakking. U moet ze niet meer gebruiken na de vermelde "exp" datum. Bijvoorbeeld: 12- betekent dat u het middel na december niet meer moet gebruiken. Onze kruidenformules zijn gemiddeld drie jaar houdbaar na de aankoop.

Kleur, geur en smaak

De samenstelling van onze Digest Powder is qua kruiden altijd gelijk zijn, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak per nieuwe charge verschillen.

Zuivere kwaliteit

Digest Powder is 100% natuurlijk en bevat dus geen (chemische) toevoegingen zoals gluten, gist, kleur-, geur- of conserveermiddelen.

Vragen

Heeft u een vraag over deze kruidenformule of het gebruik van meerdere formules tegelijkertijd, stuur dan een e-mail aan: info@huisdierendokter.nl.

TERUG