Product informatie formulier Wrattenzalf

Productbeschrijving

Wrattenzalf is veterinair verzorgingsproduct die ingezet wordt bij hond en kat.

Uiterlijke vorm

zalf, wit en bijna smaakloos.

Samenstelling

Colloïdaal zilver 20 ppm, Aqua.

Toepassingsgebied

Wrattenzalf mag u voor langere tijd geven inzetten bij uw huisdier, zelfs levenslang. Het is geschikt voor huisdieren van alle leeftijden, ook voor pups en kittens. Het mag ingezet worden bij drachtige en zogende huisdieren. Mag opgelikt worden en is niet schadelijk in het oog.

Wijze van bewaren

Wrattenzalf kunt u het beste bewaren in de originele verpakking, deze kan na openen makkelijk opnieuw luchtdicht worden afgesloten. Bewaart u het op kamertemperatuur.

Houdbaarheid en uiterste gebruiksdatum

De Wrattenzalf is, mits op de juiste wijze bewaard, houdbaar tot de datum op de verpakking. U moet ze niet meer gebruiken na de vermelde "exp" datum. Bijvoorbeeld: 12- betekent dat u de Wrattenzalf na december niet meer moet gebruiken. Wrattenzalf is gemiddeld drie jaar houdbaar na de aankoop.

Zuivere kwaliteit

Het is 100% natuurlijk en bevat dus geen (chemische) toevoegingen zoals gluten, gist, kleur-, geur- of conserveermiddelen.

Vragen

Heeft u een vraag over deze formule of het gebruik van meerdere formules tegelijkertijd, stuur dan een e-mail aan: info@huisdierendokter.nl.

TERUG